Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας εντυπωσιάζει με ένα υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας για καθημερινή ζωή.

Skoda Kodiaq: Πόσα φτιάχτηκαν σε δύο χρόνια!

1/10/2018

Μόλις δύο χρόνια χρειάστηκε η Skoda για να παράξει μεγάλο αριθμό Kodiaq, με το SUV να αποτελεί πλέον κεντρικό άξονα της στρατηγικής της μάρκας.

Χθες, το εργοστάσιο της Škoda στο Kvasiny παρήγαγε το Kodiaq νούμερο 250.000. Το πρώτο μεγάλο SUV της Skoda το οποίο αποκαλύφθηκε το φθινόπωρο του 2016, χρειάστηκε μόνο δύο χρόνια για να φτάσει τα 250.000 αυτοκίνητα παραγωγής. Σήμερα, το Kodiaq είναι ένα από τα bestselling μοντέλα της τσέχικης μάρκας αφού τους πρώτους οκτώ μήνες μόνο αυτού του έτους παραδόθηκαν περισσότερα από 100.000 οχήματα σε πελάτες.

Με έναν όγκο παραγωγής 250.000 οχημάτων μέσα σε περίπου 23 μήνες, το Kodiaq είναι ένας από τους κεντρικούς άξονες της τσεχικής αυτοκινητοβιομηχανίας για την ανάπτυξή της παγκοσμίως. Το Kodiaq γιόρτασε την πρεμιέρα του στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού και η παραγωγή του τολμηρού SUV ξεκίνησε το 2016 στο εργοστάσιο στο Kvasiny της Τσεχίας. Η σειρά υπηρεσιών συνδεσιμότητας Škoda Connect, η οποία αποτελεί πλέον μέρος του βασικού εξοπλισμού για όλα τα μοντέλα της μάρκας, έκανε επίσης το ντεμπούτο της στο Kodiaq.
 
Το Kodiaq κατασκευάζεται επί του παρόντος σε έξι εργοστάσια. Εκτός από το εργοστάσιο της Τσεχίας στο Kvasiny, το μεγάλο SUV παράγεται επίσης στο Changsha της Κίνας, στο Nizhny Novgorod στη Ρωσία, στο Aurangabad στην Ινδία, στο Solomonovo στην Ουκρανία και στο Ust-Kamenogorsk στο Καζακστάν.

Το πρώτο μεγάλο SUV της μάρκας εντυπωσιάζει, σύμφωνα με την μάρκα, με ένα υψηλό επίπεδο λειτουργικότητας για καθημερινή ζωή, άριστη σχέση ποιότητας / τιμής, εξαιρετικό χώρο, πρωτοποριακές προσφορές συνδεσιμότητας της ŠKODA Connect καθώς και σύγχρονα συστήματα υποστήριξης ασφάλειας και άνεση. Ακόμα, έγινε το πρώτο από τα μοντέλα της μάρκας που είναι διαθέσιμο με μια προαιρετική τρίτη σειρά καθισμάτων, επιτρέποντας σε επτά άτομα να απολαμβάνουν εξαιρετική άνεση στο μεγάλο SUV.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις