Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στην Ελλάδα το «καλοκαιρινό» VW T-Roc cabrio
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην Ελλάδα το «καλοκαιρινό» VW T-Roc cabrio

13/4/2022

Το VW T-Roc έρχεται ανανεωμένο και σε «ανοικτή» έκδοση, με την ελληνική αντιπροσωπεία να ανακοινώνει τις τιμές του οι οποίες ξεκινούν από 32.400 ευρώ με τον TSI των 110 ίππων.

Ήρθε το φρεσκαρισμένο T-Roc cabriolet

Ανακοινώθηκαν και επίσημα οι τιμές για το ανανεωμένο T-Roc στη χώρα μας. To cabrio SUV της γερμανικής φίρμας προσφέρεται πλέον σε δύο επιλογές.

 

Από 32.400 ευρώ η βασική έκδοση με τα 110 άλογα, από 36.900 η κορυφαία.

Η εισαγωγική έκδοση στη γκάμα του ανανεωμένου T-Roc cabrio προσφέρει τον 1.000άρη TSI των 110 ίππων σε συνδυασμό με ένα 6άρι μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων και τιμή εκκίνησης από 32.400 ευρώ. Η VW υπόσχεται μέση κατανάλωση 6,0 λτ./100 χλμ. και οι εκπομπές του φτάνουν τα 142γραμ.C02/χλμ., με αποτέλεσμα να μην το αφήνουν να κινηθεί ελεύτερα στον Δακτύλιο. Στην αμέσως επόμενη έκδοση βρίσκουμε τον 1.500άρη υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης απόδοσης 150 ίππων, που προσφέρεται με ένα DSG κιβώτιο και τιμή από 36.900 ευρώ. Η κατανάλωση σε αυτή την επιλογή είναι κατά μέσο όρο 6,2 λτ./100χλμ ενώ οι εκπομπές φτάνουν τα 149γραμ.CO2/χλμ.

Στο βασικό εξοπλισμό συναντάμε μία οθόνη αφής 8 ιντσών, 2 θύρες USB-C interface εμπρός και 2 στη ν κεντρική κονσόλα πίσω (μόνο φόρτιση), αισθητήρες φωτεινότητας με φώτα ημέρας, αυτόματο κλιματισμό δύο ζωνών, δερμάτινο πολυ-λειτουργικό τιμόνι, ζάντες 17 ιντσών, ηλεκτρικά αναδιπλούμενους καθρέπτες, ηλεκτρικά παράθυρα εμπρός-πίσω, κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό, πίσω φώτα τεχνολογίας LED, adaptive Cruise Control με περιοριστή ταχύτητας, Bluetooth και μια πλήρη σουίτα από συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης.

Η ανανεωμένη εμφάνιση του T-Roc

Το ανανεωμένο T-Roc φέρει μία φωτιζόμενη LED μπάρα που ενώνει τους δύο προβολείς matrix στο εμπρόσθιο μέρος διχοτομώντας την γρίλια, κάτι που είδαμε για πρώτη φορά στην όγδοη γενιά του Golf. Σε ότι αφορά τα φώτα, να αναφέρουμε πως προστέθηκαν νέα φώτα ομίχλης, ενώ ανασχεδιασμένα είναι και τα φωτιστικά σώματα στο πίσω μέρος. Στον έξτρα εξοπλισμό, μπορεί κανείς να βρει και δυναμικά φλας. Μικρή ανανέωση έχουν λάβει και οι προφυλακτήρες, αν και το φρεσκάρισμα εστιάζει περισσότερο στη μάσκα και τα πίσω φώτα, ενώ οι γραμμές διατηρούνται στα πρότυπα του προ ανανέωσης T-Roc.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε