Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θεωρεί ότι το φυσικό αέριο είναι η καλύτερη λύση για την αυτοκίνηση καθώς πιστεύει ότι είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον.

Προτιμά τα CNG ο Putin

5/10/2017

Ο Vladimir Putin δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να οδηγήσει Τesla στο μέλλον και εξέφρασε την άποψη του για τα ηλεκτρικά και το φυσικό αέριο. Δείτε τι είπε.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Vladimir Putin αποκάλυψε σε forum που έλαβε χώρα στην πρωτεύουσα της Ρωσίας ότι κάθε άλλο παρά αρνητικός θα ήταν στο ενδεχόμενο να οδηγήσει κάποιο Tesla.

Όπως αποκάλυψε το Bloomberg, κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, ένας δημοσιογράφος ρώτησε τον Ρώσο πρόεδρο αν θα οδηγούσε ποτέ κάποιο μοντέλο της Tesla, με τον Putin να απαντάει «Γιατί όχι; Tι πιστεύεις; Oτι θα οδηγούμε μόνο «καρότσια»; Oχι δεν θα το κάνουμε αυτό».

Ο Vladimir Putin συνέχισε λέγοντας ότι του αρέσουν τα ελαφριά, γρήγορα και αποδοτικά ηλεκτρικά αυτοκίνητα από τις ιαπωνικές και αμερικάνικές αυτοκινητοβιομηχανίες, ωστόσο δήλωσε ότι δεν πιστεύει ότι είναι τόσο φιλικά  προς το περιβάλλον καθώς σε ορισμένα από αυτά η ενέργεια πηγάζει από κάρβουνο.

Ο ίδιος θεωρεί ότι το φυσικό αέριο είναι η καλύτερη λύση για την αυτοκίνηση καθώς πιστεύει ότι είναι πιο φιλικά προς το περιβάλλον. Πρέπει εδώ να σημειωθεί ότι η Ρωσία είναι μία από τις χώρες με την μεγαλύτερη παραγωγή φυσικού αερίου στον κόσμο, και μια αύξηση της ζήτησης του θα την βοηθούσε σε μεγάλο ποσοστό την οικονομία της.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις