Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η Autogas Tsopelogiannis είναι πλέον πιστοποιημένη από την TUV Αυστρίας για τις υπηρεσίες της, στην τοποθέτηση φυσικού αερίου.

Πιστοποίηση TUV για Autogas Tsopelogiannis

28/11/2016

Με τη σφραγίδα της TUV , η πιστοποίηση της Autogas Tsopelogiannis αναφορικά με την εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου (CNG).

Η Autogas Tsopelogiannis, επιβεβαιώνοντας για ακόμη μία φορά την αδιαπραγμάτευτη ποιότητα των υπηρεσιών της καθώς και την αρίστη οργάνωση και λειτουργία των καταστημάτων της, πιστοποιήθηκε από τον διεθνή οργανισμό TUV Austria Hellas αναφορικά με την εγκατάσταση συστημάτων φυσικού αερίου (CNG).

H εταιρεία, σε συνέχεια της θεωρητικής και πρακτικής εκπαίδευσης του προσωπικού της, προέβη στον επιτυχή έλεγχο της αυστηρής τήρησης των όρων που θέτει το Ιδιωτικό Πρωτοκόλλο Πιστοποιήσεων και Επιθεωρήσεων της TUV.
 
Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με το εν λόγω Πρωτόκολλο, οι απαιτήσεις που πρέπει να πληρούν τα συνεργεία αερίων καυσίμων για την εγκατάσταση, συντήρηση και επισκευή συστημάτων CNG σε οχήματα, αφορούν τις κτιριακές και τις ηλεκτρομηχανολογικές υποδομές τους, την υγεία και ασφάλεια των εργαζομένων τους και του περιβάλλοντος, τον εξοπλισμό και τα μέσα που πρέπει να διαθέτουν, το σύστημα διαχείρισης ποιότητας που εφαρμόζουν καθώς και τη μεθοδολογία επιθεώρησης τους.

H Αutogas Tsopelogiannis ολοκλήρωσε με επιτυχία την απαιτητική αυτή αξιολόγηση και αποτελεί πλέον μία από τις ελάχιστες πιστοποιημένες εταιρείες αεριοκίνησης στην Ελλάδα.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Σχετικες επιχειρησεις