Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Στις 25 Νοεμβρίου η επίσημη παρουσίαση του νέου Kia Niro
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στις 25 Νοεμβρίου η επίσημη παρουσίαση του νέου Kia Niro

Διαβάστηκε από 10535 αναγνώστες - 22/11/2021

Από ότι φαίνεται η δεύτερη γενιά του Kia Niro είναι στα σκαριά. Η Κορεάτικη μάρκα με τέσσερις teaser εικόνες του μοντέλου, αποκάλυψε πως η δεύτερη γενιά θα παρουσιαστεί επίσημα στις 25 Νοεμβρίου!

Για περίπου ένα χρόνο το δεύτερης γενιάς Kia Niro κάνει την εμφάνισή του με καμουφλάζ, ωστόσο έφτασε η ώρα να το βγάλει και να παρουσιαστεί επίσημα στο ευρύ κοινό. Όπως ανακοίνωσε επίσημα η κορεατική μάρκα, η νέα γενιά του ηλεκτροκίνητου SUV θα κάνει πρεμιέρα στις 25 Νοεμβρίου στη Νότια Κορέα στο Seoul Mobility Show.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Επίσημη εμφάνιση στις 25/11 με στοιχεία από το HabaNiro

Η ανακοίνωση αυτή συνοδεύτηκε παράλληλα και από τέσσερις νέες teaser εικόνες του μοντέλου. Από αυτές φαίνεται πως το νέο Niro θα έχει πολλά σχεδιαστικά στοιχεία από το πρωτότυπο HabaNiro που είδαμε το 2019. Φυσικά όντας μοντέλο παραγωγής θα ψαλιδίσει τα φανταχτερά χαρακτηριστικά του HabaNiro, ωστόσο βλέποντας της σκιερές teaser εικόνες, η υπογραφή των LED φώτων ημέρας είναι σχεδόν ίδια με αυτή του HabaNiro, μαζί με τα κάθετα πίσω φώτα σε σχήμα μπούμερανγκ.
 

Παρόμοιο εσωτερικό με το EV6

Το εσωτερικό θα είναι εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με το πρωτότυπο, υιοθετώντας δύο οθόνες η μία δίπλα στην άλλη, ενώ από κάτω θα υπάρχει ένα ξέχωρο πάνελ που θα φιλοξενεί τα χειριστήρια για τις ρυθμίσεις του κλιματισμού. Από ό,τι μπορούμε να δούμε, η καμπίνα έχει μια εντυπωσιακή ομοιότητα με αυτή του αμιγώς ηλεκτρικού EV6, μέχρι το τιμόνι. Σε αντίθεση με το ηλεκτρικό crossover που βασίζεται στην πλατφόρμα E-GMP, το νέο Niro θα συνεχίσει να «πατάει» σε μια πλατφόρμα που αρχικά χρησιμοποιήθηκε για οχήματα εξοπλισμένα με κινητήρες εσωτερικής καύσης. Πληροφορίες για τα συστήματα κίνησης δεν υπάρχουν, αλλά αναμένεται η δεύτερη γενιά του Niro να συνεχίσει να προσφέρεται σε υβριδική, Plug-In υβριδική και πλήρως ηλεκτρική έκδοση.

Στα σκαριά το νέο Kia Niro!
Οι πρώτες επίσημες teaser εικόνες του νέου μοντέλου που θα κάνει το ντεμπούτο του στις 25 Νοεμβρίου.
Εσωτερικό που θυμίζει το EV 6 και σχεδιαστικά στοιχεία από το HabaNiro.
Σε υβριδικό, Plug-In και ηλεκτρικό.
Σου αρκούν οι αλλαγές που βλέπεις στο νέο μοντέλο; ή περιμένεις να δεις και κάτι άλλλο από την Κορεάτικη μάρκα;

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε