Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Στις 3 Σεπτεμβρίου τα αποκαλυπτήρια του νέου 7-θέσιου Dacia

9/7/2021

Την συμμετοχή της στην Έκθεση Κινητικότητας του Μονάχου το προσεχές φθινόπωρο επισημοποίησε η Dacia, που αφενός θα θα παρουσιάσει την ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων της, αφετέρου κάνει... ανοίξει την κουρτίνα του νέου 7-θέσιου πολυχρηστικού οικογενειακού της.

Μετά την παρουσίαση των νέων Sandero Streetway και Sandero Stepway, το λανσάρισμα του ηλεκτρικού Spring, και το νέο Duster που μόλις παρουσιάστηκε, η Dacia συνεχίζει να ανανεώνει τη γκάμα της, ανταποκρινόμενη στις δεσμεύσεις που έκανε κατά τη διάρκεια του νέου στρατηγικού σχεδιασμού του Renault Group. Αρχικά, θα παρουσιάσει στο Μόναχο, σε παγκόσμια πρώτη, ένα καινούριο, πολύ-χρηστικό 7-θέσιο οικογενειακό αυτοκίνητο Dacia. Το νέο μοντέλο θα παρουσιαστεί αρχικά στις 3 Σεπτεμβρίου και θα εκτίθεται στο Μόναχο από τη Δευτέρα, 6 Σεπτεμβρίου.

Kοινοποίησε το »

 
Τόσο ο CEO, Denis Le Vot, όσο και όλο το διοικητικό επιτελείο της μάρκας θα είναι διαθέσιμοι στις 6 Σεπτεμβρίου, λύνοντας κάθε απορία. Εξάλλου, κατά τη διάρκεια της Έκθεσης Κινητικότητας, η δημοφιλής μάρκα θα παρουσιάσει την ανανεωμένη γκάμα των προϊόντων της μέσα σε ένα περιβάλλον διακοσμημένο με τα καινούρια της χρώματα.
 
Αναλυτικά το πλάνο της Dacia για την Έκθεση Κινητικότητας του Μονάχου:
  • Ένα ξεχωριστό περίπτερο στην είσοδο της Έκθεσης θα ανοίξει τη Δευτέρα 6 Σεπτεμβρίου,
  • Όλα τα νέα μοντέλα της Dacia θα εκτίθενται στο κέντρο της πόλης του Μονάχου, από τις 7-12 Σεπτεμβρίου,
  • Οι επισκέπτες θα μπορούν να κάνουν βόλτα μέσα στο νέο, 100% ηλεκτρικό Dacia Spring, από την περιοχή του εκθεσιακού κέντρου, μέχρι και το κέντρο της πόλης. 

Kοινοποίησε το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις