Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέες εικόνες δείχνουν το επερχόμενο Audi SQ2 σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης στο δρόμο με έντονο καμουφλάζ στον πρόβολο και το πίσω μέρος.

Στο πίσω μέρος τα βλέμματα τραβούν οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Παλαιότερα είχαν κάνει την εμφάνιση τους εικόνες του μελλοντικού Audi SQ2 χωρίς καμουφλάζ στην πίστα του Νίρμπουργκρινγκ.

Το πιθανότερο είναι να πάρει το 2.0 TFSI μοτέρ του Audi S3 που αποδίδει 310 ίππους και το οποίο θα συνεργάζεται με το περίφημο σύστημα τετρακίνησης quattro.

Κοινός παρονομαστής και στις δύο κατασκοπείες οι δύο διπλές εξατμίσεις.

Στο δρόμο το νέο Audi SQ2

7/12/2017

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν νέες κατασκοπευτικές εικόνες του επερχόμενου Audi SQ2 που βρίσκεται σε στάδιο δοκιμών εξέλιξης. Μάθετε όλες τις λεπτομέρειες για το «καυτό» μικρό SUV της γερμανικής φίρμας.

Αρχικά υπήρξε η φήμη πως η Audi ετοιμάζει το SQ2, ενώ αργότερα το «καυτό» compact crossover συνελήφθη από το φωτογραφικό φακό να υποβάλλεται σε δοκιμές εξέλιξης στο Nurburgring. Πλέον, όμως, όλα δείχνουν πως είμαστε πιο κοντά από ποτέ στο SQ2, καθώς η Audi το δοκιμάζει στο δρόμο.
 
Στις ανεπίσημες εικόνες που έχουμε μέχρι στιγμής στα χέρια μας, βλέπουμε το Q2 με έντονο καμουφλάζ στον πρόβολο και το πίσω μέρος, κάτι που φαινομενικά περιορίζει τις αλλαγές στους προφυλακτήρες με κύριο στοιχείο τους μεγαλύτερους αεραγωγούς εμπρός και τις δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης πίσω. Στο υπόλοιπο σύνολο του αμαξώματος δεν εντοπίζεται κάποια διαφορά, ωστόσο θεωρείται δεδομένη η ενσωμάτωση φαρδύτερου body kit με φουσκωμένους θόλους, όπως επίσης και μεγαλύτερων τροχών που θα ολοκληρώνουν την σπορ εικόνα του ισχυρού μικρού SUV.
 
Προφανής αντίπαλος του SQ2 θα είναι η Mercedes-AMG GLA 45, ενώ στη γκάμα της Audi, θα τοποθετηθεί κάτω από το RS Q3, κάνοντας «παρέα» στα μεγαλύτερα SQ5 και SQ7. Το πιθανότερο είναι να πάρει το 2.0 TFSI μοτέρ του Audi S3 που αποδίδει 310 ίππους και το οποίο θα συνεργάζεται με το περίφημο σύστημα τετρακίνησης quattro.
 
Σε παλαιότερες δηλώσεις του Stephan Knirsch, μέλος του συμβουλίου της Audi σε θέματα τεχνολογικής ανάπτυξης, είχε παραδεχθεί: «Είναι κάτι που κοιτάμε. Θα ήταν αρκετά εύκολο να το κάνουμε την πλατφόρμα MQB. Το Q2 μοιράζεται πολλά με το A3, αλλά πρέπει να δούμε τι ζήτηση υπάρχει για ακριβότερα Q2 μοντέλα.».
 
Τέλος, σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει από το εσωτερικό της γερμανικής εταιρείας, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα για το λανσάρισμα του ακόμα πιο «άγριου» RS Q2, το οποίο λέγεται ότι θα πάρει δάνειο, τον γνωστό πλέον, υπετροφοδοτούμενο πεντακύλινδρο κινητήρα των 2,5 λτ., από το Audi RS3. Όποια κι αν είναι η τελική απόφαση της Audi θεωρείται απίθανο να δούμε κάποιο από τα SQ2 ή RS Q2 νωρίτερα από το 2018.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις