Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Τελικές δοκιμές εξέλιξης το ανανεωμένο Audi A8

5/1/2021

Πέρασαν τρία χρόνια από την κυκλοφορία του πολυτελούς Audi A8 και η Γερμανική βιομηχανία, πραγματοποιεί ήδη τις τελικές δοκιμές εξέλιξης της ανανεωμένης έκδοσης που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2021. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχουν κυκλοφορήσει για το επερχόμενο μοντέλο.

Ο οργασμός παρουσιάσεων νέων μοντέλων από την Audi θα συνεχιστεί και την καινούργια χρονιά, και ένα από τα μοντέλα που περιμένουμε να δούμε ανανεωμένο, είναι το επιβλητικό A8. Πέρασαν ήδη 3.5 χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του τελευταίου μοντέλου, και οι Γερμανοί έκριναν πως ήρθε η ώρα για ανανέωση. 

Σε spy φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν, παρατηρούμε δύο πρωτότυπες εκδόσεις να πραγματοποιούν δοκιμές εξέλιξης, με ένα υποτυπώδες καμουφλάζ. Η ανανεωμένη έκδοση του Audi A8, είναι εφοδιασμένη με νέα μάσκα και προφυλακτήρα, αλλά και LED Matrix προβολείς, της νέας σχεδιαστικής φιλοσοφίας της Γερμανικής βιομηχανίας. Έντονες νευρώσεις παρατηρούμε στα side skirts και στις άκρες των προφυλακτήρων, που θα δώσουν μια πιο δυναμική εμφάνιση στο premium μοντέλο. 



Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στο πολυτελές εσωτερικό δεν περιμένουμε μεγάλες αλλαγές, ενώ ιδιαίτερη έμφαση θα δοθεί στο σύστημα infotainment αλλά και στον νέο ψηφιακό πίνακα οργάνων, ενώ το σαλόνι θα είναι ντυμένο με ακριβά υλικά. Οι κινητήρες που θα εξοπλίσουν το ανανεωμένο Audi Α8 δεν έχουν ακόμα διαρρεύσει, αλλά σίγουρα θα έχουν βελτιωμένη κατανάλωση καυσίμου, για να πετύχουν χαμηλότερες εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα. Δεδομένη πάντως θεωρείτε η διάθεση νέας Plug-In Hybrid έκδοσης, με μεγαλύτερη μπαταρία αλλά και αυτονομία. 

 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις