Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

H Μercedes το περασμένο χρονικό διάστημα παρουσίασε μια σειρά από concept.

Θα γίνει αυτή η νέα AMG;

25/10/2018

Nέα σχέδια για το μέλλον της Μaybach φαίνεται πως καταστρώνει η Daimler. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement

Μπορεί όταν η Daimler αναβίωσε την Maybach πολλά χρόνια πριν να είχε στο πλάνο της ότι η εταιρεία θα παρήγαγε τα δικά της αυτοκίνητα, ωστόσο γρήγορα, μετά από κάποια λίγα μοντέλα, αυτό σταμάτησε, με αποτέλεσμα το όνομα να κοσμεί μόνο κάποια επιλεγμένα μοντέλα της γερμανική εταιρείας στις πιο πολυτελείς εκδόσεις τους.

Αυτό σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να αλλάξει σύντομα, αφού ο απερχόμενος CEO της Daimler φέρεται να δήλωσε πως η Maybach «θα σταθεί στα δικά της πόδια, όπως η AMG». Υπενθυμίζουμε πως η AMG πέρα από τις εκδόσεις υψηλών επιδόσεων που προσφέρει στα μοντέλα της Mercedes έχει και μια μικρή δική της γκάμα όπως την Mercedes-AMG GT σε εκδόσεις coupe, roadster και 4θυρη, ενώ σύντομα θα μπει στη γραμμή παραγωγής το Οne υπερ-αυτοκίνητο.

Ποια θα μπορούσε να είναι η γκάμα της Maybach; H Μercedes το περασμένο χρονικό διάστημα παρουσίασε μια σειρά από concept όπως τα Vision Maybach Ultimate Luxury και Vision Maybach 6 coupe και cabriolet που λέγεται πως είναι κοντά να λάβουν στο πράσινο φως για να μπουν στη γραμμή παραγωγής έστω και σε αρκετά χρόνια από τώρα. Σίγουρο πρέπει να θεωρείται πάντως ότι τα μοντέλα Maybach θα τοποθετηθούν στο ανώτατο άκρο της γκάμας της Μercedes και θα ανταγωνίζονται premium μοντέλα όπως το Audi A8, την 7άρα BMW ή την Rolls-Royce Ghost.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις

Η νέα Mercedes-Benz GLA ήρθε. Advertisement Advertisement