Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Θα κυκλοφορήσει έκδοση Skoda Fabia RS?

13/5/2021

Είναι στα σχέδια της Skoda να κυκλοφορήσει και έκδοση RS για την νέα Fabia και να κοντραριστεί με i20 N και το Polo GTI? Τι λένε οι υπεύθυνοι της Τσέχικης βιομηχανίας το ενδεχόμενο να βγάλουν στην παραγωγή ένα νέο hot-hatch?

Οργασμός πληροφοριών υπάρχουν στην αγορά το τελευταίο διάστημα μετά και την παρουσίαση της τέταρτης γενιάς Skoda Fabia, 22 χρόνια μετά το πρώτο ντεμπούτο του μοντέλου. Το τελευταίο που έχει βγει στην επιφάνεια τις τελευταίες ημέρες, είναι το ενδεχόμενο να κυκλοφορήσει και έκδοση RS για τη νέα Fabia. 

Ανεξάρτητοι σχεδιαστές, δεν έχασαν καθόλου χρόνο και ήδη δημιούργησαν ένα σχέδιο που δείχνει πως θα μπορούσε να μοιάζει μια RS έκδοση του μοντέλου. Παρατηρώντας το σχέδιο της X-Tomi Design, παρατηρούμε την μαύρη μάσκα, 
τις νέες μεγαλύτερες ζάντες αλουμινίου και τον ελαφρώς πιο δυναμικό προφυλακτήρα. Στην περίπτωση που γινόταν πραγματικότητα η σκέψη για RS έκδοση, θα μπορούσε να λάβει στο μηχανοστάσιο της τον 2λιτρο κινητήρα του Polo GTI με απόδοση 200 άλογα και 320 Nm ροπής. 

Είναι όμως στα πλάνα της Τσέχικης βιομηχανίας, μια τέτοια εκδοχή? Οι πληροφορίες αναφέρουν πως δεν είναι και πολλές οι ελπίδες να πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο ενδεχόμενο, αφού υπάρχει ήδη η επιλογή του 1.500άρη ΤSI κινητήρα των 150 ίππων, για όσους ζητούν πιο δυναμικές επιδόσεις.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις