Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το σχέδιο αυτό προέρχεται από τον Rain Prisk και έχει ονομαστεί σε Fiat 500 XXL.

To Fiat 500 off-road «κτήνος»!

29/10/2018

Όπως φαίνεται το Fiat 500 βρίσκεται πάνω στην ανάπτυξη και μετά από τη μεταμόρφωση του σε 500L έγινε δύο νούμερα μεγαλύτερο. Δείτε το Fiat 500 XXL.

Μπορεί το Fiat 500 να ξεκίνησε ως ένα μίνι αυτοκίνητο, ωστόσο στο πέρασμα των ετών η ιταλική μάρκα πήρε την απόφαση να το μεγαλώσει, με τo αποτέλεσμα να είναι πλέον γνωστό αλλά και …ορατό μέσω του SUV 500L.
 
Έτσι ένας ανεξάρτητος σχεδιαστής, αντλώντας έμπνευση από την ανάπτυξη του 500, προχώρησε ένα βήμα παραπέρα και μεγάλωσε ακόμα περισσότερο το μοντέλο, το οποίο όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας έφτασε να είναι ένα τεράστιο σκληρό off-road όχημα, ικανό να κινηθεί σε κάθε έδαφος.
 
Το σχέδιο αυτό προέρχεται από τον Rain Prisk και έχει ονομαστεί σε Fiat 500 XXL με τον λόγο της ονομασία να είναι προφανής. Το αμάξωμα του 500 XXL έχει παραμείνει σταθερό σε μέγεθος, ωστόσο πλέον βασίζεται σε τεράστιους τροχούς αλλά και ένα νέο σύστημα ανάρτησης το οποίο του δίνει το απαραίτητο ύψος. Από κει και πέρα ο καλλιτέχνης έχει αναβαθμίσει τον εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μία προστατευτική μπάρα, ενώ λίγο πιο πάνω έχουν εγκατασταθεί τέσσερις LED προβολείς που βοηθούν στο καλύτερο φωτισμό.
 
¶λλα ενδιαφέροντας σημεία του έργου περιλαμβάνουν τα διευρυμένα τεραστίων διαστάσεων φτερά αλλά και το σύστημα εξάτμισης με τις απολήξεις να βρίσκονται στο καπό. Τέλος στην οροφή έχει τοποθετηθεί μία ειδική σχάρα, ενώ πίσω της βλέπουμε και μια ιδιαίτερα αεροτομή.
 
Προφανώς και το εν λόγω όχημα δεν θα μπει στη γραμμή παραγωγής της ιταλικής μάρκας, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει με σιγουριά αν οι άνθρωποι της Fiat θα εμπνευστούν την επιπλέον διεύρυνση του μοντέλου.   

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις