Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

To Fiat MR500X R4 έγινε αγωνιστικό

3/9/2018

Η Milano Racing παρουσίασε το νέο αγωνιστικό MR500X R4, το οποίο βασίζεται στο τετρακίνητο μοντέλο της Fiat, και βάζει φιτιλιές για το πως θα μπορούσε να είναι το Abarth 500X.

Το crossover μοντέλο της Fiat δέχθηκε την περιποίηση της γαλλικής ομάδας Milano Racing έχοντας ό,τι χρειάζεται για να τρέξει σε αγώνες rally της κατηγορίας R4. Πέραν, όμως, των απαραίτητων τροποποιήσεων για να πληρούνται οι προϋποθέσεις της κατηγορίας, το MR500X  R4 έχει πλήθος αισθητικών αλλαγών που συνθέτουν ένα μυώδες σύνολο, με πλήρως αλλαγμένο τον πρόβολο.

Νέοι προφυλακτήρες με μεγαλύτερους αεραγωγούς για καλύτερη ψύξη, «πρησμένα» φτερά, μεγάλη αεροτομή και ζάντες ελαφρού κράμματος βρίσκονται μεταξύ άλλων στην μακριά λίστα από καλούδια που εξοπλίζουν το ιταλικό, με γαλλική ανατροφή (σ.σ. η Milano Racing είναι γαλλική ομάδα), αγωνιστικό.

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί πως όσον αφορά στην «καρδιά» του MR500X, σύμφωνα με ιταλικά Μέσα, εφοδιάζεται με 1.600άρη turbo κινητήρα προέλευσης Peugeot με βελτιώσεις από την Oreca ισχύος 270 ίππων, χωρίς ωστόσο να επιβεβαιώνεται κάτι από το επίσημο site της Milano Racing. Επιπλέον, οι πρώτες δοκιμές του αυτοκινήτου σε πραγματικές συνθήκες θα ξεκινήσουν μέσα στις επόμενες εβδομάδες, ενώ λέγεται πως τα πρώτα αγωνιστικά θα διαθετούν προς πώληση στις αρχές του επόμενου έτους.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις