Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το Ford Kuga το πιο δημοφιλές Plug-In υβριδικό της Ευρώπης
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Ford Kuga το πιο δημοφιλές Plug-In υβριδικό της Ευρώπης

14/12/2021

Με πωλήσεις που φτάνουν πάνω από 42.000 και με διαφορά 10.000 οχημάτων από το δεύτερο μοντέλο, το Ford Kuga Plug-in Hybrid παραμένει η κορυφαία επιλογή για τους Ευρωπαίους.

Μετά την επιτυχημένη εμπορική πορεία στο πρώτο μισό του έτους, το Plug-In υβριδικό Ford Kuga συνεχίζει να κυριαρχεί στην ευρωπαϊκή αγορά ως το πιο δημοφιλές Plug-In υβριδικό μοντέλο, ανεξαρτήτως κατηγορίας για τους πρώτους 10 μήνες του 2021.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

42.000 πωλήσεις σε 10 μήνες 

Το Kuga Plug-In Hybrid την περίοδο Ιανουάριος-Οκτώβριος 2021 σημείωσε περισσότερες από 42.000 πωλήσεις σε όλη την Ευρώπη διατηρώντας τη θέση του ηγέτη  των πωλήσεων στην κατηγορία PHEV και τον Οκτώβριο, όταν και σημείωσε πανευρωπαϊκά 3.788 νέες ταξινομήσεις.

225 άλογα και ηλεκτρική αυτονομία 56 χιλιομέτρων

Το μηχανικό σύνολο του Kuga PHEV αποτελείται από έναν τετρακύλινδρο βενζινοκινητήρα 2.5L, σε συνδυασμό με έναν ηλεκτροκινητήρα-γεννήτρια και μπαταρία ιόντων λιθίου 14,4 kWh, με την συνολική απόδοση να φτάνει τους 225 ίππους. Το Kuga Plug-In Hybrid προσφέρει ηλεκτρική αυτονομία έως 56 km (WLTP), ενώ φορτίζεται από εξωτερική παροχή μέσω μια τοποθετημένης στο πλάι θύρας φόρτισης στο αριστερό εμπρός φτερό.

Χωρίς τέλη και μπαίνει ελεύθερα στο κέντρο

Η μέση κατανάλωση καυσίμου είναι μόλις 1,2 λτ./100 χλμ., με εκπομπές COαπό 22 g/km σύμφωνα με το πρωτόκολλο WLTP, και η Λιανική Τιμή Προ Φόρων είναι στη χώρα μας κάτω από 40.000 ευρώ, καθώς στην τιμή «συμπεριλαμβάνεται» η ελεύθερη πρόσβαση στον Δακτύλιο, τα μηδενικά τέλη κυκλοφορίας αλλά και μηδενικό φόρο εταιρικής χρήσης.

 
Το Plug-In υβριδικό Ford Kuga η κορυφαία επιλογή των Ευρωπαίων!
Μέσα σε 10 μήνες σημείωσε 42.000 πωλήσεις.
Με 225 άλογα και ηλεκτρική αυτονομία 56 χλμ.
Χωρίς τέλη κυκλοφορίας και «γυρνάς» ελεύθερα στο Δακτύλιο.
Το Ford Kuga Plug-In έχει αποδείξει την αξία του, πιστεύεις υπάρχει καλύτερο Plug-In αυτοκίνητο;

 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε