Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Το Hyundai Elantra N «εμφανίζεται» και εντυπωσιάζει

29/9/2020

H αρχή έγινε με το αγωνιστικό αυτοκίνητο της εταιρείας και το προσεχές διάστημα θα ακολουθήσει και το επιβατηγό μοντέλο.

Το περίφημο Elantra N της Hyundai είναι πλέον γεγονός, με το teaser βίντεο που βρίσκεται στον «αέρα» να δίνει πολλές πληροφορίες συγκριτικά με τα όσα λίγα είχαν αποκαλυφθεί από πρότερες φωτογραφίες. Με ένα αυτοκίνητο να χάνεται στον ορίζοντα αλλά και στιγμιότυπα από αγώνες ταχυτήτων με πρωταγωνιστή το Hyundai Elantra Ν ΤCR, στο φινάλε, καμουφλαρισμένο εμφανίζεται το μοντέλο Ν.
 
Αναμένεται το Elantra N Line να αποτελέσει οδηγό για το νέο αυτοκίνητο που λανσάρεται και μέχρι στιγμής μοναδικό δεδομένο είναι πως η ισχύς του θα αγγίζει τα 275 άλογα, δυναμική που ενδεχομένως να μην φαντάζει μεγάλη στις ημέρες μας, ωστόσο έχει την δική της αξία για ένα μοντέλο μεγέθους του Elantra. Oι μπροστά τροχοί θα είναι εκείνοι που θα δίνουν την κίνηση, είτε μέσα από χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων είτε από αυτόματο διπλό συμπλέκτη.
 
Η εταιρεία δεν έχει προβεί σε περαιτέρω πληροφορίες όσον αφορά την ακριβή ημερομηνία των αποκαλυπτηρίων, χωρίς μάλιστα να αποκλείεται το μοντέλο να βγει στην αγορά έναν χρόνο αργότερα, το 2022
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις