Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Οι μαθητές αποφάσισαν να εξοπλίσουν το Sunroq με τον 4κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα βενζίνης.

To Karoq έγινε cabrio!

5/6/2018

Ένα πολύ μοναδικό project κατάφεραν να δημιουργήσουν μαθητές του επαγγελματικού σχολείου της Skoda στην Τσεχία. Δείτε τι κατάφεραν.

 Με τις BMW και VW να αναμένεται μέσα στα επόμενα χρόνια να ακολουθήσουν το παράδειγμα της Land Rover με το Range Rover Evoque Convertible, η Skoda παρουσίασε την δική της πρόταση κάτω από την ονομασία Sunroq.

To αυτοκίνητο κατασκευάστηκε από μια ομάδα 23 μαθητών Λυκείου στο επαγγελματικό σχολείο της μάρκας στην Τσεχία και, όπως μπορείτε να δείτε, βασίζεται ουσιαστικά πάνω στο Κaroq, χωρίς βέβαια οροφή. Πρόκειται για το πέμπτο παρόμοιο project μετά τα Citijet, Funstar, Atero και Element με τους μαθητές να αποφασίζουν να κρατήσουν τις 4 πόρτες, δίνοντας πάντως στο αυτοκίνητο νέα πίσω σχεδίαση.

Οι μαθητές αποφάσισαν να εξοπλίσουν το Sunroq με τον 4κύλινδρο 1.500άρη κινητήρα βενζίνης που υπάρχει ήδη στην γκάμα του Κaroq. Tα 0-100 γίνονται 8,4 δευτερόλεπτα με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 204 χλμ./ώρα.

Ένας από τους μαθητές είπε: «Αρχικά, ήταν μια ευκαιρία να συνεργαστούμε με τους επαγγελματίες της Skoda. Αν και η συνεργασία αυτή δεν ήταν μεγάλης διάρκειας, το βρήκαμε πολύ δημιουργικό. Ποιο ήταν το πιο μεγάλο μάθημα; Σίγουρα ήταν η τέχνη της λογικής που σίγουρα θα μας χρησιμεύσει στο μέλλον».
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις