Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Η ABT εφοδιάζει το μοντέλο μια αναβαθμισμένη έκδοση του 4κύλινδρου κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,0 λίτρων.

Μεγάλες διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση του μοντέλου δεν υπάρχουν.

Η ABT προσφέρει μια σειρά από aftermarket ζάντες σε τρία μεγέθη 18, 19 ή 20 ιντσών σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Το VW T-Roc της ABT!

11/4/2018

Με το νέο T-Roc να έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό την εμπορική του πορεία, δεν γίνοταν να μην ασχοληθεί μαζί του η ABT, που ειδικεύεται άλλωστε στα μοντέλα του VW Group.

Το VW T-Roc αποτελεί μια από τις πιο πρόσφατες προσθήκες στην SUV γκάμα της γερμανικής εταιρείας, με τους Γερμανούς να αναμένουν ότι θα πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία του. Φυσικά, ήταν απλά θέμα χρόνου να ασχοληθεί με το μοντέλο ο γνωστός βελτιωτικός οίκος ABT που ειδικεύεται στο να δίνει την δική του «περιποίηση» στα μοντέλα του VW Group.

Όσον αφορά το μηχανικό σύνολο, η ABT εφοδιάζει το μοντέλο μια αναβαθμισμένη έκδοση του 4κύλινδρου κινητήρα βενζίνης χωρητικότητας 2,0 λίτρων με απόδοση 228 άλογα και 260 Νm ροπής, 38 ίππους και 40 Nm ροπής περισσότερα από το εργοστασιακό μοντέλο. Το μοτέρ συνεργάζεται αποκλειστικά με το 7τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη της μάρκας σε συνδυασμό με το 4Motion σύστημα τετρακίνησης. Σχετικά με τις επιδόσεις, η ABT δεν κάνει γνωστό αν υπάρχουν διαφοροποιήσεις, πάντως αναμένεται τα 0-100 χλμ/ώρα να γίνονται σε κάτι λιγότερο από 7,2 δευτερόλεπτα που χρειάζεται το εργοστασιακό μοντέλο με μέγιστη τελική ταχύτητα τα 216 χλμ./ώρα.

Μεγάλες διαφοροποιήσεις στην εμφάνιση του μοντέλου δεν υπάρχουν με εξαίρεση ένα σετ ανάρτησης που μειώνει την απόσταση του αυτοκινήτου από το έδαφος κατά 35-40 χλστ., ώστε να είναι γίνει ακόμα πιο σπορτίφ. Τέλος, η ABT προσφέρει μια σειρά από aftermarket ζάντες σε τρία μεγέθη 18, 19 ή 20 ιντσών σε πολλά διαφορετικά χρώματα.

Πώς σας φαίνεται;
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις