Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το ανανεωμένο C5 Aircross ετοιμάζει η Citroen

Το ανανεωμένο C5 Aircross ετοιμάζει η Citroen

2/11/2021

Η γαλλική εταιρεία ετοιμάζει την ανανέωση της τρέχουσας γενιάς Citroen C5 Aircross και ένα ανεξάρτητο σχέδιο έρχεται να δείξει τις αλλαγές που θα υπάρξουν στο SUV.

Tο C5 aircross που είναι στην παραγωγή στην Ευρώπη από το 2018 , φαίνεται πως ετοιμάζεται να λάβει το συνηθισμένο φρεσκάρισμα ώστε να συνεχίσει την πορεία του πιο ανανεωμένο και να κάνει πιο αισθητή την παρουσία του στην αγορά. Μάλιστα το περασμένο καλοκαίρι για πρώτη φορά εντοπίστηκε ένα πρωτότυπο δείχνοντας έτσι πως οι εργασίες έχουν ξεκινήσει.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 

Τροποποιήση στην μάσκα, στους προφυλακτήρες και στα φώτα

Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν επίσημες πληροφορίες για τις αλλαγές που θα υποστεί το γαλλικό SUV, ωστόσο ένα ανεξάρτητο σχέδιο από την ιστοσελίδα Kolesa.ru έρχεται να μας δώσει τη δική του οπτική, σύμφωνα πάντα με τη φημολογία που υπάρχει. Το ανανεωμένο C5 Aircross θα έρθει λοιπόν στις αγορές με ελαφρώς τροποποιημένη μάσκα και ανασχεδιασμένα φωτιστικά σώματα. Από ένα μικρό λίφτινγκ αναμένεται να περάσουν και οι προφυλακτήρες, ενώ δεν αποκλείεται να αναθεωρηθεί και ο σχεδιασμό των Airbump που βρίσκονται στα πλάγια.  
 

Με οθόνη μεγαλύτερη από 8 ίντσες

Στο εσωτερικό το αναβαθμισμένο C5 Aircross πιθανώς θα λάβει μια μεγαλύτερη οθόνη αφής από την τρέχουσα των 8 ιντσών για το σύστημα πολυμέσων, ενώ περισσότερες θα είναι οι επιλογές υλικών και φινιρίσματος για την καμπίνα.
 

Κινητήρες σε βενζίνη, diesel και Plug-In με 225 ίππους

Οποιαδήποτε αλλαγή στο κομμάτι των μηχανικών συνόλων θα αποτελέσει έκπληξη, οπότε περιμένουμε η γκάμα των κινητήρων να παραμείνει σταθερή. Ως εκ τούτου οι επιλογές βενζίνης, ντίζελ αλλά και η Plug-In υβριδική έκδοση των 225 ίππων θα συνεχίσουν να συντροφεύουν το Citroen C5 Aircross και μετά το πέρας της ανανέωσής του.Το ανανεωμένο SUV αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του την άνοιξη του 2022.

Σχέδιο μας δίνει μια εικόνα για την ανανεωμένη εμφάνισή του C5 aircross!
Τροποποιήσεις στους προφυλακτήρες, λίφτινγκ στην μάσκα και νέα φώτα.
Με κινητήρες βενζίνης και diesel με απόδοση έως 180 ίππους και σε Plug In έκδοση με 225 ίππους.
Περισσότερο φινίρισμα στο εσωτερικό του και οθόνη μεγαλύτερη από 8 ίντσες.
Θα κάνει την εμφάνιση του το 2022.
Σου αρκούν αυτές οι αλλαγές σύμφωνα με τα ανεξάρτητα σχέδια; ή περίμενες κάτι διαφορετικό ;
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε