autoagora.gr logo
TEST ΣΥΝΕΡΓΕΙΩΝ ΤΙΜΕΣ LEASING SHORT VIDEOS

Ο Kleber Silva σχεδίασε ψηφιακά το ηλεκτρικό VW I.D Cross με βάση το περσινό I.D Crozz Concept, αλλά αυτό που βλέπουμε, ειδικά από πίσω, χρειάζεται ακόμα δουλειά…

Η έκδοση παραγωγής θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2019 ώστε να λανσαριστεί εμπορικά το 2020 ως το 2ο μέλος της οικογένειας «I.D».

Το VW I.D Cross ψηφιακά

8/1/2018

Ένα crossover θα είναι το δεύτερο μέλος της ηλεκτρικής οικογένειας «I.D» που ετοιμάζει η VW για τις αρχές της νέας δεκαετίας. Κατά τα φαινόμενα θα ονομάζεται I.D Cross και σήμερα έχουμε μια πρώτη ψηφιακή απεικόνιση της έκδοσης παραγωγής του.

Ακόμα απέχουμε 1-2 χρόνια από το πάρουμε μια καλή γεύση για το τι ετοιμάζει η VW για το πλήρως ηλεκτρικό μέλλον που έρχεται. Ξέρουμε πως αρχή θα γίνει στην αρχή της νέας δεκαετίας με την έκδοση παραγωγής του I.D Concept, τη δημιουργία δηλαδή ενός compact hatchback ηλεκτρικού μοντέλου.
 
Αυτό που ξέρουμε επίσης είναι πως σειρά θα πάρει ένα πλήρως ηλεκτρικό crossover, το οποίο όπως όλα δείχνουν θα ονομάζεται I.D Cross. Προπομπός του είναι το περσινό I.D Crozz Concept, ένα πρωτότυπο με δύο ηλεκτρικά μοτέρ 306 ίππων, μπαταρίες 83 kWh για αυτονομία 500 χλμ. και επίδοση κάτω από τα 6 δλ. για το 0-100.
 
Η έκδοση παραγωγής θα παρουσιαστεί κάποια στιγμή μέσα στο 2019 ώστε να λανσαριστεί εμπορικά το 2020 ως το 2ο μέλος της οικογένειας «I.D». Πιθανότατα δε θα είναι πλήρως αυτόνομο όπως το πρωτότυπο. Λογικά δε θα είναι καν σαν το αυτοκίνητο που σχεδίασε ψηφιακά ο Kleber Silva, καθώς αυτό που βλέπουμε, ειδικά από πίσω, χρειάζεται ακόμα δουλειά…

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις