Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Το νέο Jeep Compass θα παρουσιαστεί το Νοέμβριο

27/10/2020

Το Jeep Compass θα ανανεωθεί στο τέλος του έτους με φρεσκια εμφάνιση και μοντέρνο εσωτερικό ενώ θα διατηρηθούν οι τετρακίνητες και plug-in hybrid εκδόσεις του.

Το νέο Jeep Compass, το οποίο προγραμματίζεται να βγει στην αγορά το 2022, ενδέχεται να παρουσιαστεί τον ερχόμενο μήνα στη Διεθνή Έκθεση Αυτοκινήτου στο Guangzhou της Κίνας που θα ξεκινήσει στις 22 Νοεμβρίου.

Από φωτογραφίες του καμουφλαρισμένου αυτοκινήτου, το ανανεωμένο compact crossover SUV φαίνεται πως έχει ανασχεδιασμένη μάσκα, η οποία είναι φαρδύτερη και διατηρεί τα χαρακτηριστικά 7 ανοίγματα που έχουν όλα τα μοντέλα της Jeep, ενώ τα εμπρός φανάρια είναι στενότερα σε σχέση με πριν.

Στο πίσω μέρος οι αλλαγές είναι λιγότερες, με μια διαφοροποίηση στον πίσω προφυλακτήρα που φαίνεται να έχει και κάποιας μορφής διαχύτη.



Οι φωτογραφίες του εσωτερικού δείχνουν να υπάρχει μια μεγάλη οθόνη για το σύστημα infotainment, που ενδέχεται να είναι το Uconnect 5, και μια διαφορετική διάταξη του ταμπλό, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες θα έχει και ψηφιακό πίνακα οργάνων σε συγκεκριμένες εκδόσεις.

Όσον αφορά τα μηχανικά σύνολα, ο τετρακύλινδρος κινητήρας 2,4 λίτρων είναι πιθανόν να παραμείνει αναλλοίωτος, κάτι που σημαίνει πως η ιπποδύναμή του θα εξακολουθεί να είναι 180 άλογα, και θα συνδυάζεται με 3 διαθέσιμες επιλογές κιβωτίων, τα οποία θα μεταφέρουν την δύναμη στους δύο ή τους τέσσερις τροχούς.



Για τους κινητήρες 1,5 λίτρων βενζίνης καθώς και 1,6 λίτρων πετρελαίου δεν έχουμε κάποια πληροφορία ακόμα, και θα χρειαστεί να κάνουμε μια μικρή αναμονή μέχρι την επίσημη παρουσίαση του μοντέλου.

Βέβαια, η πρόσφατα λανσαρισμένη plug-in υβριδική έκδοση 4xe θα υπάρχει και στο νέο Compass, ενώ θα διατεθεί και στην αγορά της Κίνας από το 2022.

Παράλληλα με την έλευση του νέου Jeep Compass, το 2022 θα σηματοδοτήσει και την ανανέωση του Jeep Grand Cherokee. Μάλιστα, η συγκεκριμένη χρονιά θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για την Αμερικάνικη εταιρεία, καθώς παράλληλα με τα δύο προαναφερθέντα μοντέλα θα δούμε την αναβίωση του Jeep Wagoneer και το νέο, υπερπολυτελές Jeep Grand Wagoneer, το οποίο θα στοχεύσει την Cadillac Escalade.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις