Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
2 φωτογραφίες »

Το νέο Peugeot 308 θα κυριαρχήσει στα μικρομεσαία

Διαβάστηκε από 8007 αναγνώστες - 15/12/2020

Με στόχο να κυριαρχήσει στην μικρομεσαία κατηγορία θα λανσαριστεί το νέο Peugeot 308. Το νέο μοντέλο θα βασιστεί στη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Γαλλικής βιομηχανίας και θα προσφέρει αμέτρητες επιλογές στο κοινό του.

Το προηγούμενης γενιάς Peugeot 308 έφερε τρομερά αποτελέσματα στην Γαλλική βιομηχανία, αφού στην μικρομεσαία κατηγορία κατάφερε να κερδίσει μεγάλο κομμάτι της αγοράς. Η Peugeot σχεδιάζει το νέο μοντέλο της, με στόχο αυτή την φορά να πρωταγωνιστήσει στην κατηγορία. 

Αυτό δεν θα είναι καθόλου εύκολο οφείλουμε να τονίσουμε, αφού θα πρέπει να ανταγωνιστεί αυτοκίνητα όπως το νέο VW Golf, το νέο Seat Leon, η Toyota Corolla, το Honda Civic κ.α. 



Εξωτερικά το νέο 308 θα υιοθετήσει τη νέα σχεδιαστική ταυτότητα της Γαλλικής βιομηχανίας, «κλέβοντας» χαρακτηριστικά και από το νέο 208 αλλά και από το πολύ εντυπωσιακό 508. Οι εμπρός προβολείς θα είναι ιδιαιτέρως εντυπωσιακοί με το λεπτό και αιχμηρό τους σχήμα, ενώ η μεγαλύτερη μάσκα και τα LED φώτα ημέρας θα προσφέρουν έντονο σχεδιαστικό δυναμισμό. Εξίσου εντυπωσιακό θα είναι και το πίσω μέρος με τις διαγώνιες νευρώσεις αλλά και τα ενιαία φωτιστικά σώματα. 

Μεγάλη προσοχή θα δοθεί στο εσωτερικό του νέου 308, αφού θα εφοδιαστεί με το νέας γενιάς i-Cockpit της Peugeot, με τον τρισδιάστατο πίνακα οργάνων, αλλά και την μεγάλη οθόνη αφής του συστήματος infotainment. Το νέο 308 θα είναι πλήρως συνδεδεμένο και ασύρματα, αλλά θα προσφέρει και πρακτικές ευκολίες στους επιβάτες, όπως βάση ασύρματης φόρτισης και η βάση κάθετης στήριξης του smartphone.

Μια τεράστια γκάμα από κινητήρες θα εφοδιάσουν το νέο 308, αφού αρχικά θα είναι διαθέσιμο με τους PureTech και BlueHDi κινητήρες βενζίνης και diesel, με Plu-In hybrid εκδόσεις αλλά και με έκδοση PSE/GTi που θα αγγίξει τους 300 ίππους. Το νέο Peugeot 308 θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του μέσα στο 2021.  
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις