Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Το νέο Skoda Kodiaq Facelift του 2021

8/12/2020

Στις τελικές δοκιμές εξέλιξης του νέου Skoda Kodiaq facelift, βρίσκεται η Τσέχικη βιομηχανία, ώστε να παρουσιαστεί και επίσημα στους πρώτους μήνες του 2021. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει για το μεγάλο SUV της Skoda.

Η νέα χρονιά θα είναι γεμάτη παρουσιάσεις για την Τσέχικη βιομηχανία της Skoda, αφού σχεδιάζει να λανσάρει τουλάχιστον 3 νέα μοντέλα. Μέσα στην επιθετική αυτή πολιτική, θα κάνει την επίσημη εμφάνιση του το ανανεωμένο Kodiaq facelift.

Το μεγάλο SUV της Skoda είναι ήδη στις τελικές δοκιμές, τις οποίες πραγματοποιεί στους δημόσιους δρόμους της Τσεχίας. Αν και κυκλοφορεί με βαρύ καμουφλάζ, οι πληροφορίες αναφέρουν πως η ανανεωμένη έκδοση θα έχει νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω και ολοκαίνουργια μάσκα.

Εντυπωσιακοί αναμένονται οι προβολείς με την τεχνολογία LED Matrix και τα νέα γραφικά, που θα ολοκληρώσουν την δυναμική σχεδίαση μαζί με τους μεγαλύτερους αεραγωγούς. Στο εσωτερικό θα συναντήσουμε το ανανεωμένο σύστημα infotainment του ομίλου, αλλά την παράσταση θα κλέψει ο νέος ψηφιακός πίνακας οργάνων.

Στους διαθέσιμους κινητήρες του ανανεωμένου Skoda Kodiaq, θα προστεθεί μια νέα Plug-in υβριδική έκδοση, ενώ η έκδοση RS θα είναι διαθέσιμη με νέο κινητήρα βενζίνης. 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις