Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Το νέο VW T-Roc Cabriolet Edition Grey θα είναι για λίγους
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το νέο VW T-Roc Cabriolet Edition Grey θα είναι για λίγους

15/12/2022

Η Volkswagen πραγματοποίησε το ντεμπούτο του νέου T-Roc Cabriolet Edition Grey που έρχεται με εντυπωσιακό ματ γκρι χρώμα, πλούσιο εξοπλισμό, αλλά περιορισμένο αριθμό μονάδων.

Για λίγους

Το ντεμπούτο του πραγματοποίησε το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet Edition Grey, μία νέα ειδική έκδοση του κάμπριο SUV, που αντλεί την ονομασία της από το εξωτερικό της χρώμα. Μάλιστα η Volkswagen θα κατασκευάσει μόλις 999 μονάδες. Όλα τα μοντέλα θα είναι βαμμένα σε ματ γκρι χρώμα Iridium Grey και θα ξεχωρίζουν και από τις μαύρες πινελιές. Από κει και πέρα το μαύρο χρώμα κάνει αντίθεση όντας τοποθετημένο, στα καπάκια των καθρεπτών, στο πίσω αεροδυναμικό χείλος, στις χειρολαβές των θυρών και στα γράμματα στην επωνυμία «T-Roc», ενώ μαύρες είναι και οι ζάντες Grange Hill 18 ιντσών.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Με βάση την έκδοση R-Line

Στο εσωτερικό, είναι εξοπλισμένο με σύστημα πλοήγησης και άλλες τεχνολογίες υποστήριξης και ασφάλειας του οδηγού και των επιβατών. Επιπλέον τεχνολογία περιλαμβάνει προβολείς matrix με Dynamic Light Assist και θερμαινόμενο τιμόνι. Το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet Edition Grey είναι βασισμένο στην πλούσια έκδοση R-Line, αλλά η VW έχει διαθέσιμο το πακέτο Edition Plus, που προσθέτει ακόμα περισσότερα χαρακτηριστικά.

Με 150 ίππους από τον 1,5 TSI

Το νέο Volkswagen T-Roc Cabriolet Edition Grey θα εξοπλίζεται αποκλειστικά με τον τετρακύλινδρο κινητήρα 1,5 λίτρων της αυτοκινητοβιομηχανίας, ο οποίος είναι ρυθμισμένος να αποδίδει 150 ίππους.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε