Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
3 φωτογραφίες »

Το χαριτωμένο Microlino 2.0 σε παραγωγή το 2021

Διαβάστηκε από 11281 αναγνώστες - 25/12/2020

Το Microlino 2.0 είναι ένα μικρό ηλεκτρικό όχημα με ρετρό αισθητική και αυτονομία 200km με μία φόρτιση. Το διθέσιο αυτοκίνητο θα ξεκινήσει να παράγεται το 2021 και αναμένεται να κοστίζει γύρω στις 12.000 ευρώ.

Η ελβετική Micro Mobility Systems δηλώνει πως το νέο Microlino 2.0 είναι έτοιμο να μπει σε παραγωγή το 2021, αφού έχει ήδη ολοκληρώσει τις πρώτες δοκιμές στο αμάξωμα του μικρού οχήματος.
Σύμφωνα με την εταιρεία, «τα πρώτα τεστ έδειξαν πως υπάρχει σημαντική βελτίωση στην άνεση και το κράτημα του νέου μοντέλου, σε σχέση με προηγούμενο Microlino 1.0».

Το πρωτότυπο που θα δημιουργηθεί σύντομα, θα είναι το πρώτο ολοκληρωμένο Microlino 2.0, και θα διαθέτει όλα τα τελικά εξαρτήματα, πλήρες εσωτερικό, φανάρια παραγωγής και αναδιπλούμενη οροφή.
Συνολικά, η Micro Mobility Systems θα κατασκευάσει 5 πρωτότυπα. Το κάθε ένα θα χρειαστεί μερικές εβδομάδες για να ολοκληρωθεί. Η εταιρεία ενημερώνει πως το εσωτερικό και τα φωτιστικά σώματα που φαίνονται στις φωτογραφίες θα περάσουν ατόφια και στα μοντέλα παραγωγής.



Το μικροσκοπικό ηλεκτρικό όχημα είναι εμπνευσμένο από την BMW Isetta της δεκαετίας του 1950, και διαθέτει χώρο για «δύο ενήλικες και 3 κιβώτια με μπύρες», όπως χαρακτηριστικά δήλωσε η εταιρεία, ενώ συνέχισε αναφέροντας πως το Microlino 2.0 είναι «ο ιδανικός συνδυασμός μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου».

Το μοντέλο θα μπορεί να διανύσει απόσταση 200km με μία φόρτιση, και θα έχει τελική ταχύτητα 90km/h, χάρη στο χαμηλό του βάρος, που θα είναι 513kg. Η βασική του έκδοση αναμένεται να κοστίζει γύρω στις 12.000 ευρώ.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις