Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Toyota Yaris Cross Adventure: Πιο περιπετειώδες από ποτέ

30/3/2021

Το νέο Toyota Yaris Cross Adventure είναι έτοιμο για περιπέτειες και εξορμήσεις, χάρη στην εκτός δρόμου εμφάνιση που διαθέτει, η οποία συνδυάζεται με αλλαγές στο εσωτερικό, που του χαρίζουν δυναμικά και μοντέρνα στοιχεία.

Το Toyota Yaris Cross έκανε το ντεμπούτο του τη χρονιά που μας πέρασε, και η εταιρεία αποφάσισε να προσθέσει μία νέα έκδοση στη γκάμα του, που του χαρίζει σκληροτράχηλο χαρακτήρα, έτοιμο για περιπέτειες.

Με την κατάλληλη ονομασία «Yaris Cross Adventure», το αυτοκίνητο εξελίχθηκε με γνώμονα την «ζωή μετά την πόλη, για εξερεύνηση στην ύπαιθρο και τους ανοιχτούς δρόμους», όπως χαρακτηριστικά δηλώνει η Toyota.



Η πιο σκληραγωγημένη φύση του μοντέλου τονίζεται με τους επανασχεδιασμένους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, οι οποίοι διαθέτουν ασημί προστατευτικά στο κάτω μέρος τους, εμπνευσμένα από τα εκτός δρόμου οχήματα. Παράλληλα, βρίσκουμε ράγες οροφής, επίσης σε ασημί χρώμα, ενώ το αυτοκίνητο «πατάει» σε νέες, σκούρες γκρι ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών.

Αναβαθμισμένο είναι και το εσωτερικό του Toyota Yaris Cross Adventure. Η επένδυση της οροφής είναι μαύρη, και η κονσόλα διαθέτει στοιχεία σε piano black απόχρωση, τα οποία έρχονται σε μία όμορφη αντίθεση με τις χρυσαφί «Warm Gold» λεπτομέρειες. Επιπλέον, τα καθίσματα είναι διαφορετικά από αυτά των υπόλοιπων εκδόσεων.



Κατά τους πρώτους 12 μήνες πώλησης του περιπετειώδους αυτοκινήτου, θα υπάρχει διαθέσιμη η περιορισμένη έκδοση «Premiere Edition», η οποία θα έχει extra εξοπλισμό όπως δερμάτινες επενδύσεις στο εσωτερικό, νέες ζάντες, Head-Up Display και ηλεκτρική 5η θύρα, με αισθητήρα ποδιού. Εκτός αυτών, η Premiere Edition θα μπορεί να παραγγελθεί με αρκετές χρωματικές επιλογές αμαξώματος.

Η πλατφόρμα και τα μηχανικά σύνολα του νέου Toyota Yaris Cross Adventure είναι ίδια με αυτά του «απλού» Yaris Cross. Ο κινητήρας βενζίνης 1,5 λίτρου συνεργάζεται με ένα ηλεκτρικό μοτέρ, και η συνδυαστική ιπποδύναμη 116 αλόγων μπορεί να μεταφερθεί και στους 4 τροχούς, αναλόγως της πρόσφυσης, ή της έλλειψης αυτής, μέσω ενός «έξυπνου» συστήματος τετρακίνησης.
Οι παραγγελίες του νέου Toyota Yaris Cross Adventure θα ξεκινήσουν τους επόμενους μήνες, και το αυτοκίνητο θα κυκλοφορήσει στην αγορά το Σεπτέμβριο.
 
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις