Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Τρέξτε: η πρώτη και τελευταία φωτογραφία του facelift Polo GTI!

25/6/2021

Λίγες ημέρες πριν τα επίσημα αποκαλυπτήρια του ανανεωμένου Volkswagen Polo GTI πήραμε μία μικρή αλλά αποκαλυπτική γεύση από το σκληροπυρηνικό μοντέλο.

Προ μερικών μηνών είδαμε το ανανεωμένο Volkswagen Polo που άλλαξε εμφάνιση και εκδόσεις εξοπλισμού περιλαμβάνοντας τα πακέτα Polo, Life και R-Line στην θέση των παλιών Trendline, Comfortline και Highline. Πλέον, αναμένουμε στα τέλη του Ιουνίου να παρουσιαστεί επισήμως το facelift Polo GTI, μέχρι τότε ωστόσο, η ιστοσελίδα «Motor1» φρόντισε να μας αποκαλύψει ορισμένες φωτογραφίες του εκρηκτικού μικρού. Ουσιαστικά πρόκειται για τις πρώτες (και λογικά τελευταίες) εικόνες, με την VW να τοποθετεί προσεγμένα και έξυπνα το καμουφλάζ για να δώσει στην δημοσιότητα όσα εκείνη επιθυμεί. Στην πραγματικότητα μάς κάνει να πιστεύουμε πως βλέπουμε το τρέχον Polo GTI λόγω των προβολέων και των πίσω φωτιστικών σωμάτων.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

 
Στις εικόνες από το αναθεωρημένο hot hatch βλέπουμε στο κέντρο της πόρτας του χώρου αποσκευών να υπάρχει το σήμα «GTI» ακριβώς κάτω από το λογότυπο της VW. Σχεδιαστικά η γραμματοσειρά μοιάζει αρκετά με το νέο Golf GTI Mk8 και το «R» των 320 ίππων.
 
Όσον αφορά το μηχανικό του σύνολο δεν θα δούμε μεγάλες αλλαγές αλλά βάση θα αποτελέσει το προηγούμενο Polo GTI που είχε έναν 2λιτρο βενζινοκινητήρα 197 ίππων και 320 Nm ροπής. Αρχικά εμφανίστηκε με 6τάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη (στην συνέχεια αποσύρθηκε) και κατόπιν είδαμε χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων. Ειδικά στο κιβώτιο DSG η ισχύς είχε ανέβει στα 204 άλογα, πάνω από τους ανταγωνιστές Hyundai i20 N (210hp) και Ford Fiest ST (197hp), με την ροπή να παραμένει αμετάβλητη.

Το facelift Volkswagen παρουσιάστηκε προ ημερών και απέκτησε τρεις νέες εξοπλιστικές εκδόσεις.

Το facelift Volkswagen παρουσιάστηκε προ ημερών και απέκτησε τρεις νέες εξοπλιστικές εκδόσεις.

 
Εκτός των αισθητικών επεμβάσεων περιμένουμε να διαπιστώσουμε στην πράξη αν το facelift Polo GTI θα περιλαμβάνει και τεχνολογικές αναβαθμίσεις-προσθήκες.

Kοινοποίησε το »
Σχολιάσε το στο facebook »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε