Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
smart #1: Το πρώτο SUV της μάρκας
10 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

smart #1: Το πρώτο SUV της μάρκας

14/2/2022

Η smart μπαίνοντας σε μια νέα εποχή ετοιμάζει και νέα μοντέλα, με ένα από αυτό να είναι το πρώτο της ηλεκτρικό SUV, δίνοντας στη δημοσιότητα μερικές εικόνες, κάνοντας γνωστό ταυτόχρονα το όνομα του μοντέλου, το οποίο δεν είναι άλλο από το smart #1.

Οι πρώτες φωτογραφίες

Πριν λίγο καιρό η smart είχε ανακοινώσει την κοινοπραξία της 50-50 μεταξύ της Mercedes-Benz και της Geely. Όπως είχαμε αναφέρει και παλαιότερα, οι δύο εταιρείες ξεκινούν αρκετά δυναμικά την μεταξύ τους συνεργασία με την δημιουργία ενός νέου ηλεκτρικού SUV, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί εντός του τρέχοντος έτους με το όνομα smart #1

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Δοκιμές εξέλιξης σε αντίξοες συνθήκες

Οι πρώτες φωτογραφίες που είδανε το φως της δημοσιότητας είναι αυτές από τις δοκιμές εξέλιξης του smart #1, ντυμένο με βαρύ καμουφλάζ σε αεροδυναμική σήραγγα καθώς και σε εξαντλητικές συνθήκες παγετού. Παρατηρώντας το μπορεί κανείς να καταλάβει πως έχει διατηρήσει το design του πρωτότυπου μοντέλου που είδαμε πριν μερικά χρόνια, το smart Concept #1. Από μπροστά, ο προφυλακτήρας διαθέτει μικρούς αεραγωγούς, ενώ τα φωτιστικά σώματα χαρακτηρίζονται από LED λωρίδες που διατρέχουν κατά μήκος των προβόλων. 

Αεροδυναμικό design με χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας

Το smart #1 διαθέτει έναν χαμηλό συντελεστή οπισθέλκουσας 0,29 Cd, χάρη στην ενεργή γρίλια Active Grille Shutter που έχει το αμάξωμα. σημαντικό ρόλο για την επίτευξη του παραπάνω αριθμού παίζουν και οι χειρολαβές των θυρών που είναι στο ίδιο επίπεδο με το αμάξωμα και διαθέτουν λειτουργία θραύσης πάγου βοηθώντας να μην κολλήσουν σε χαμηλές θερμοκρασίες λόγο χιονιού ή πάγου. 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε