Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έλεγχος μεταχειρισμένου με πρότυπα Mercedes

Έλεγχος μεταχειρισμένου με πρότυπα Mercedes

Διαβάστηκε από 12792 αναγνώστες - 21/12/2021

Είτε επιθυμείτε να αγοράσετε, είτε να πουλήσετε μια μεταχειρισμένη Mercedes-Benz, στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών της εταιρείας, θα πάρετε αξιόπιστες απαντήσεις.

Η αγορά ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου πλεονεκτεί σε κάποια σημεία, όπως παραδείγματος χάριν στην τιμή, σε σχέση με την αγορά καινούργιου. Οπότε δεν είναι λίγοι οι οδηγοί που επιλέγουν να αγοράσουν μια μεταχειρισμένη Mercedes, δεδομένης και της αντοχής που επιδεικνύουν τα γερμανικά μοντέλα στο πέρασμα του χρόνου. Αρκετές φορές ωστόσο η αγορά και η πώληση ενός μεταχειρισμένου αυτοκινήτου μπορεί να αποδειχθεί σωστός πονοκέφαλος. Το όχημα που σας ενδιαφέρει να αγοράσετε μπορεί να κρύβει κάτω από το αμάξωμά του πολλές… αμαρτίες των προηγούμενων ιδιοκτητών – αμαρτίες που μπορούν να αποδειχθούν καταστροφικές για το μέλλον του αυτοκινήτου. Ένας καλός έλεγχος πριν την αγορά του μεταχειρισμένου επομένως είναι απαραίτητος – αν θέλετε να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα και να μην μπείτε σε περιπέτειες από τις οποίες καμιά φορά δύσκολα ξεφεύγει κανείς. Τώρα, όταν λέμε «καλός έλεγχος», το εννοούμε. Ο σωστός έλεγχος θα μας αποκαλύψει με λεπτομέρεια την κατάσταση στην οποία βρίσκεται το αυτοκίνητο που θέλουμε να αγοράσουμε και θα μας απαλλάξει από τους ενδοιασμούς για το αν η αγορά μας θα είναι συμφέρουσα και αν θα έχει το κατάλληλο τίμημα. Και με δεδομένο πως η Mercedes γνωρίζει τέλεια τα αυτοκίνητα τα οποία κατασκευάζει, τα καταλληλότερα μέρη για να διεξαχθεί αυτός ο έλεγχος είναι τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της φίρμας.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ο έλεγχος όπως πρέπει να γίνεται 

Όπως καταλαβαίνετε, οι άνθρωποι της Mercedes είναι οι πλέον καταρτισμένοι στα οχήματα της εταιρείας, έχοντας υψηλή εξειδίκευση, συνεχή εκπαίδευση και βέβαια τα κατάλληλα εργαλεία, οπότε θα είστε πάντα σίγουροι για τα αποτελέσματα του ελέγχου μεταχειρισμένου, που περιλαμβάνει τα εξής: οπτικό έλεγχο στο engine bay, στο κιβώτιο ταχυτήτων, στη μίζα, στο δυναμό, στο σύστημα τροφοδοσίας καυσίμου αλλά και σε εκείνο της εξάτμισης. Επίσης έλεγχο της ανάρτησης και των αμορτισέρ στον εμπρός και τον πίσω άξονα, καθώς και του συστήματος διεύθυνσης. Όλα τα ηλεκτρικά και μηχανικά εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένων εκείνων του προαιρετικού εξοπλισμού, ελέγχονται για καλή λειτουργικότητα, ενώ τα φρένα δοκιμάζονται επίσης στο σταθμό ελέγχου. Τέλος έχουμε οπτικό έλεγχο που γίνεται στο αμάξωμα, στο υποδάπεδο, στο παρμπρίζ και στους προβολείς.

Γίνεται μια πλήρης εκτίμηση δηλαδή της κατάστασης του αυτοκινήτου, πράγμα που μπορεί να σας ωφελήσει και από τη θέση του αγοραστή, αλλά και από εκείνη του πωλητή. Γιατί με την ποιότητα του οχήματος ελεγμένη από επίσημα χέρια, ο πωλητής εξασφαλίζει ότι η διαπραγμάτευση θα ξεκινήσει από τα σωστά επίπεδα.
  ...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε