Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Δείτε αυτό το εξαιρετικό MINI Cooper S Cabrio με μόλις 63.000 χλμ. στο οδόμετρό του.

Mini Cooper S Cabrio

30/3/2017

Για αυτούς που το MINI Cooper S δεν είναι αρκετά «καυτό» και στιλάτο, υπάρχει η ανοικτή έκδοση του μοντέλου η οποία είναι απολαυστική.

Ποιος είναι αυτός που δεν έπιασε τον εαυτό του κάποια στιγμή, να χαζεύει ένα ΜΙΝΙ στο φανάρι; Από τη μία το σχήμα του και από την άλλη οι άπειρες επιλογές εξατομίκευσης, κάνουν το σύγχρονο ΜΙΝΙ ένα πραγματικά όμορφο και στιλάτο αυτοκίνητο πόλης.
 
Τα παραπάνω ισχύουν στον υπερθετικό βαθμό, όταν μιλάμε για την έκδοση Cooper S, καθώς από τη μία το στιλ αναβαθμίζεται και από την άλλη οι επιδόσεις ελέω υπερτροφοδότησης, γίνονται πραγματικά «ενδιαφέρουσες».
 
Βάλτε τώρα στην εξίσωση και το γεγονός πως εδώ έχουμε την ανοικτή έκδοσή του και τότε μιλάμε για την ιδανική εκδοχή του για τη χώρα μας και το κλίμα της.
 
Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο που σας παρουσιάζουμε εδώ είναι του 2005 και έχει μόλις 62.900 χλμ. ενώ βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση.
 
Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Χρονολογία: 10 / 2005
Χιλιόμετρα: 62.900 χλμ.
Κυβικά: 1600
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Πράσινο σκούρο
 
Εξοπλισμός
Αυτόματο, Υπολογιστής Ταξιδιού, CD Player, Δερμάτινα Καθίσματα, Parctronic, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά παράθυρα, ABS, Κλιματισμός, Immobilizer, Υδραυλικό τιμόνι, Προβολείς ομίχλης, Βιβλίο service
 
ΚΟΡΦΙΑΤΗΣ
ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ 264
ΚΑΛΛΙΘΕΑ  τ.κ. 17675
Τηλ. 210 9417500 Fax: 210 9431276
e-mail: [email protected]
website: www.korfiatis.gr
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις