Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αν ψάχνεις πολυτελές SUV τότε σου βρήκαμε αυτό το Volvo το οποίο είναι άριστο και υπερπλούσια εξοπλισμένο.

Volvo XC60 του 2012

2/2/2017

Αυτό το Volvo XC60 με τον υπερπλούσιο εξοπλισμό του και την εξαιρετικά ποιοτική καμπίνα, συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο και 2λιτρο μοτέρ. Αν ψάχνεις για πολυτελές SUV πρέπει να το δεις.

Το XC60 είναι ένα εξαιρετικό αυτοκίνητο για να ταξιδεύεις. Κάθεσαι ψηλά και εποπτεύεις το δρόμο, ενώ μόλις βγεις στην εθνική, αυτά που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις τον επιλογέα του αυτόματου κιβωτίου στο D
 
Η ροπή του 2λιτρου μοτέρ και το 6άρι αυτόματο κιβώτιο αποδεικνύονται εξαιρετικός συνδυασμός και πέρα από την άσφαλτο: Το XC60 θα κινηθεί χωρίς πρόβλημα σε βατούς και λιγότερο βατούς χωματόδρομους, θα ξεπεράσει εμπόδια χάρη στην απόστασή του από το έδαφος και λόγω του καλού αυτόματου κιβωτίου, ενώ το πιο πιθανό είναι ότι τα όρια θα μπουν από τα λάστιχα και από τον ίδιο τον οδηγό,  παρά από την απουσία τετρακίνησης.
 
Όσον αφορά το εσωτερικό του, η ποιότητα κατασκευής είναι premium και οι χώροι θα ικανοποιήσουν και μεγάλες οικογένεις. Ο εξοπλισμός είναι υπερπλήρης και πραγματικά θα καλομάθει οδηγό και επιβάτες.
 
Το αυτοκίνητο που σας παρουσιάζουμε εδώ είναι σε άριστη κατάσταση και τα χιλιόμετρά του είναι αληθινά και λογικά για τα πέντε χρόνια που έχει στην πλάτη του.
 
Ταυτότητα Αυτοκινήτου
Τιμή: 19.700 ευρώ
Χρονολογία: 2 / 2012
Χιλιόμετρα: 90.000 χλμ.
Κυβικά: 2000
Ίπποι: 240
Καύσιμο: Βενζίνη
Χρώμα: Χρυσαφί
 
Εξοπλισμός
ABS, Airbag, CD Player, ESP, Ζάντες αλουμινίου, Ηλεκτρικά Καθίσματα, Ηλεκτρικά παράθυρα, Ηλεκτρικοί Καθρέφτες, Κεντρικό κλείδωμα, Κλιματισμός, Προβολείς ομίχλης, Υδραυλικό τιμόνι, Υποβραχιόνιο, Υπολογιστής Ταξιδιού, Αγνωστο, Αυτόματο, 5 πόρτες, 5 θέσεις, 8 airbags
 
ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ Ι. - ΑΥΓΟΥΣΤΗΣ
ΑΧΑΡΝΩΝ 458
ΠΑΤΗΣΙΑ  τ.κ. 11143
Τηλ. 210 2525345 Fax: 210 2512677
e-mail: [email protected]

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις