Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
4 φωτογραφίες »

Χώρος αποσκευών: Οριακό προβάδισμα στο «έξυπνο» Ford Puma

Διαβάστηκε από 81234 αναγνώστες - 3/8/2021

Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά ενός αυτοκινήτου τέτοιας κατηγορίας, το οποίο προορίζεται κυρίως για οικογενειάρχες, είναι ο χώρος αποσκευών. Όσο περισσότερες αποσκευές μπορεί να «φιλοξενήσει», τόσο πιο πρακτικό γίνεται. Βέβαια, στην περίπτωση του Ford Puma η υπόθεση «πρακτικότητα» περνά σε άλλο επίπεδο λόγω και της ύπαρξης του περίφημου MegaBox. Πρόκειται για έναν πρόσθετο όγκο που βρίσκεται κάτω από το πάτωμα του χώρου αποσκευών και προσθέτει άλλα 80 λτ. Έτσι, ο συνολικός όγκος αγγίζει τα 481 λτ. στέλνοντας το Ford Puma στην κορυφή της κατάταξης των B-SUV.

Kοινοποίησε το »


Ακολουθεί το Renault Captur, το οποίο έχει ως δυνατό του σημείο τα συρόμενα καθίσματα. Ο οδηγός έχει τη δυνατότητα είτε να προσφέρει μεγαλύτερους χώρους στους πίσω επιβάτες, είτε να αυξήσει τον όγκου του χώρου αποσκευών, με τη μέτρηση εν τέλει να δείχνει από 377 λτ. έως 455. Ακολουθεί το Peugeot 2008 με τα 434 λτ. να αποτελούν μία εξαιρετική επίδοση για την κατηγορία των μικρών SUV, ενώ πολύ καλή είναι και η επίδοση του Seat Arona με τα 400 λτ. να το τοποθετούν αρκετά υψηλότερα από τον μέσο όρο.



Συμπέρασμα
Και τα τέσσερα B-SUV έχουν θέσει ψηλά τον πήχη και αποτελούν κορυφαίες επιλογές όταν οι χώροι και η πρακτικότητα βρίσκονται ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων. Το Seat Arona  διαθέτει πολύ καλούς χώρους για τους εμπρός επιβάτες, στο Peugeot 2008 θα βολευτούν ακόμα και πέντε ενήλικες με κάποιες παραχωρήσεις, ενώ τα Renault Captur και Ford Puma θα χωρέσουν όλες τις απαραίτητες αποσκευές με μεγάλη ευκολία.

Kοινοποίησε το »