Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αυτό είναι το Mικρομεσαίο με χώρους «Μεγάλου»...

Διαβάστηκε από 41151 αναγνώστες - 26/8/2019

Τα μικρομεσαία είναι σε θέση να βολέψουν τόσο οικογενειάρχες όσο και φοιτητές. Πλέον έχουν εντυπωσιακό design, πετυχαίνουν καταναλώσεις μικρών και φυσικά διαθέτουν χώρους για κάθε περίσταση. Σε αυτό το συγκριτικό παρουσιάζουμε τα top ευρύχωρα μικρομεσαία τόσο σε πορτ-παγκάζ, όσο και σε εσωτερικό πλάτος, καθώς επίσης και στον διαθέσιμο χώρο για γόνατα και κεφάλια επιβατών.

Τα μικρομεσαία, ήταν είναι και θα είναι η πιο σημαντική κατηγορία αυτοκινήτων. Μπορεί τα μικρά να είναι πιο οικονομικά αλλά υστερούν σε χώρους. Μπορεί τα SUV να είναι πιο μοδάτα και σκληροτράχηλα, όμως υστερούν σε κατανάλωση και οδηγική συμπεριφορά. Η μοναδική κατηγορία που είναι πραγματικά all around και σε θέση να φέρει εις πέρας με αξιοπρέπεια όλες τις δοκιμασίες, είναι αυτή των μικρομεσαίων, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει ανέβει πολλά επίπεδα. Με κινητήρες για όλα τα γούστα, τεχνολογικά άλματα και νέες πλατφόρμες για τους πρωταγωνιστές φαίνεται, πως η ανάκαμψη δεν θα αργήσει να έρθει.

Ποιο μικρομεσαίο είναι το πιο ευρύχωρο;
Θέλοντας λοιπόν να βρούμε το πιο ευρύχωρο μικρομεσαίο της ελληνικής αγοράς, εξετάζουμε τους πιο σημαντικούς τομείς ευρυχωρίας με τη χρήση συσκευής που προσομοιώνει το πρότυπο ενός μέσου ανθρώπου (ύψος 1,75 μ. και βάρος 75 κιλά).

Ποιο έχει το μεγαλύτερο πορτ-παγκάζ; Ποιο μπορεί να μεταφέρει πιο άνετα 3 ενήλικες πίσω και ποιο έχει μεγαλύτερο "αέρα" για γόνατα και κεφάλι;

Η κατηγορία των μικρομεσαίων αποτελεί την καλύτερη βιτρίνα όλων των εταιριών και για αυτό το λόγο στρέφουν το μεγαλύτερο μέρος της προσοχής τους σε αυτά. Με σωστή αρχιτεκτονική και έξυπνη σχεδιαστική γραμμή, πολλά μοντέλα πετυχαίνουν τρομερά νούμερα ευρυχωρίας τόσο για τις αποσκευές όσο και για τους επιβάτες. Δείτε στις επόμενες σελίδες τα 7 καλύτερα μικρομεσαία σε κάθε τομέα ευρυχωρίας σε πίνακες με όλα τα στοιχεία.
 

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις