Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

VW Polo

Διαβάστηκε από 107439 αναγνώστες - 14/11/2019

Η γερμανική επιλογή φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει από το θέμα μας, καθώς το VW Polo είναι ένα μοντέλο το οποίο αποτελεί ορόσημο στην κατηγορία. Η τελευταία του γενιά έχει ωριμάσει περισσότερο από ποτέ, ενώ μπορεί να καλύψει πολύ περισσότερες απαιτήσεις από το παρελθόν, τόσο τεχνολογικά όσο και σε θέματα ευρυχωρίας.

Η βασική του έκδοση ακούει στο όνομα Trendline και σε συνδυασμό με τον 1.000άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα απόδοσης 80 ίππων, φέρνει ένα αρκετά πλούσιο σύνολο εξοπλισμού, στην τιμή των 12.950 ευρώ. Η λίστα λοιπόν περιλαμβάνει εκτός από όλα τα υποχρεωτικά συστήματα ασφαλείας, σύστημα αναγνώρισης κόπωσης οδηγού, σύστημα φρεναρίσματος έκτακτης ανάγκης, σύστημα υποβοήθησης κατά την εκκίνηση σε ανηφόρα, a/c, ατσάλινες ζάντες 15 ιντσών, εφεδρικό τροχό ασφαλείας, περιοριστή ταχύτητας, σύστημα Start/Stop, ενώ το τομέα της ψυχαγωγίας αναλαμβάνει το σύστημα infotainment Composition Color με οθόνη 6 ιντσών.


Με επιπλέον 2.100 ευρώ μεταβαίνετε στην επόμενη έκδοση Comfortline, η οποία συνδυάζεται με τον 1.000άρη TSI κινητήρα των 95 ίππων και φέρνει αρκετά πιο πλούσιο εξοπλισμό. Οι σημαντικότερες διαφορές είναι οι πλέον ζάντες αλουμινίου, το σύστημα αερόσακου κεφαλής για εμπρός και πίσω επιβάτες, το Cruise Control, το σύστημα αναγνώρισης πεζών, το λειτουργικό VW Connect, o υπολογιστής ταξιδιού PLUS, τα ηλεκτρικά παράθυρα μπρος-πίσω και οι προβολείς αλογόνου.


Ανεβαίνοντας στα 16.400 ευρώ ο κινητήρας αποκτά επιπλέον 20 άλογα και ο εξοπλισμός μεταμορφώνει πλήρως το μοντέλο στην έκδοση Highline, δίνοντας του μία πιο τεχνολογική αύρα. Πιο συγκεκριμένα, τα ηχεία γίνονται 6 αντί για 4, το a/c μετατρέπεται σε αυτόματο κλιματισμό, το cruise control γίνεται Adaptive, τα καθίσματα είναι sport, προστίθενται προβολείς ομίχλης με φωτισμό στροφής, εσωτερικός ambient φωτισμός, μπρος-πίσω ηλεκτρικά παράθυρα, σύστημα Start-Stop με σύστημα ανάκτησης ενέργειας κατά την πέδηση και σύστημα Infotainment Composition Color με οθόνη 6,5 ιντσών.

Στα 18.872 ευρώ έρχεται η πιο σπορ εμφανισιακά, αλλά με τον ίδιο κινητήρα, έκδοση R-line η οποία φέρνει κυρίως οδηγικές και sport προσθήκες. Οι ζάντες αλουμινίου γίνονται 17 ιντσών, αλλάζει ο προφυλακτήρας, εφοδιάζεται με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο διαφορικό, ο οδηγός μπορεί να επιλέξει οδηγικό προφίλ, ενώ ο αυτόματος κλιματισμός αποκτά δυνατότητα διαφορετικής ρύθμισης οδηγού – συνοδηγού.


Το Polo διαθέτει αρκετό έξτρα εξοπλισμό που μπορείτε να επιλέξετε για να δημιουργήσετε ένα σύνολο που θα καλύπτει τις προσωπικές σας ανάγκες. Εάν όμως πρέπει να επιλέξουμε από τις παραπάνω εκδόσεις, ο συνδυασμός του 1.000άρη κινητήρα με τα 95 άλογα στην έκδοση Comfortline στην τιμή των 15.050 ευρώ, αποτελεί ένα άκρως δελεαστικό πακέτο.
 
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει