Αυτά είναι τα 7 καλύτερα μικρομεσαία diesel SUV στον τομέα της κατανάλωσης

Ποιο diesel SUV έχει την χαμηλότερη κατανάλωση?

Διαβάστηκε από 82527 αναγνώστες - 27/4/2020

Στο μικροσκόπιο της Αγοράς Αυτοκινήτου μπαίνουν αυτή τη φορά τα μικρομεσαία diesel SUV. Ποια είναι τα 7 με τη χαμηλότερη πραγματική κατανάλωση; Τι εγγύηση τα συνοδεύει αλλά και πώς διαγράφεται το μέλλον τους λόγω ρύπων;

Peugeot : Απόκτησε Τώρα Ολοκληρωμένο PEUGEOT SERVICE GO Μόνο με 135¤
DACIA : DACIA SANDERO 1ο σε πωλήσεις SUV στην Ευρώπη! Ελάτε να το γνωρίσετε στην Automotivo.

Όσες εκλογές και αν γίνουν, οι Έλληνες συνεχίζουν να ψηφίζουν δαγκωτό SUV. Φανταστείτε πως το περσινό έτος, η συγκεκριμένη κατηγορία άγγιξε το 29% των συνολικών πωλήσεων, ενώ από αυτές τις 30.200 ταξινομήσεις, το 16% αφορούσε μικρομεσαία SUV. Λαμβάνοντας ως δεδομένη λοιπόν την προτίμηση των Ελλήνων στην συγκεκριμένη κατηγορία, ψάχνουμε και βρίσκουμε τα 7 πετρελαιοκίνητα μικρομεσαία SUV που έχουν την μικρότερη κατανάλωση όλης της κατηγορίας.

Ποιο καίει λοιπόν λιγότερο στην πράξη? Ποιο έχει τους χαμηλότερους ρύπους άρα και πιο βέβαιο μέλλον ανεξαρτήτως εντολών της Ε.Ε? Δείτε στις επόμενες σελίδες τα 7 καλύτερα μικρομεσαία diesel SUV μαζί την εγγύηση που συνοδεύεται το καθένα από την «μαμά» εταιρία.

Για να μετρήσουμε την πραγματική κατανάλωση, αναπαραγάγουμε μέσω μίας συγκεκριμένης διαδικασίας, την κίνηση σε πραγματικές συνθήκες. Έτσι λοιπόν, το «μενού» περιλαμβάνει μία διαδρομή συνολικού μήκους 155 χλμ., από την οποία τα 54 χλμ.(τα 20 από αυτά γίνονται με "τέρμα" γκάζι) γίνονται σε εθνικό ανοικτό δρόμο, και τα 101 υπόλοιπα χλμ. στην πόλη και εκτός αυτής στον επαρχιακό δίκτυο.

Δείτε στις επόμενες σελίδες τα 7 καλύτερα σε οικονονομία – κατανάλωση μικρομεσαία SUV.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Peugeot : Απόκτησε Τώρα Ολοκληρωμένο PEUGEOT SERVICE GO Μόνο με 135¤
DACIA : DACIA SANDERO 1ο σε πωλήσεις SUV στην Ευρώπη! Ελάτε να το γνωρίσετε στην Automotivo.