Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Νέο Opel Corsa

Διαβάστηκε από 34087 αναγνώστες - 28/12/2019

Το νέο Opel Corsa έρχεται να ταράξει τα νερά της μικρής κατηγορίας με σούπερ εμφάνιση, καλύτερες οδηγικές εμπειρίες και πολύ περισσότερο εξοπλισμό. Βασίζεται στην πλατφόρμα CMP, δηλαδή στο ίδιο δάπεδο με το 208, έχει 10% λιγότερο βάρος, ενώ πέφτει κάτω από το ορόσημο των 1.000 κιλών. Έρχεται με νέους Opel κινητήρες ενώ διατίθεται σε τρεις εξοπλιστικές εκδόσεις Edition, Elegance και GS Line με τιμές που ξεκινούν από 14.380 ευρώ.


Στην βάση λοιπόν των επιλογών συναντάμε την έκδοση Edition, η οποία στα 14.380 ευρώ αποτελεί μία αρκετά πλήρη αλλά και οικονομική επιλογή για όλους τους υποψήφιους αγοραστές της συγκεκριμένης κατηγορίας, την στιγμή που συνεργάζεται με τον ολοκαίνουργιο 1.200άρη κινητήρα 100 ίππων. Σε αυτό το αρχικό σκαλοπάτι, η λίστα του εξοπλισμού φέρνει αφενός όλα τα απαραίτητα στοιχεία ασφαλείας και αφετέρου ξεχωρίζει για το σύστημα υποβοήθησης εκκίνησης σε ανηφόρα, το Safety Pack, τους ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενους και θερμαινόμενους καθρέφτες, ηλεκτρικά εμπρός παράθυρα, τον μηχανικό κλιματισμό, ενώ από συστήματα infotainment διαθέτει υπολογιστή ταξιδιού, έγχρωμη οθόνη DIC 3.5 ιντσών και Infotainment System 5ιντσών.


Το επόμενο εξοπλιστικό πακέτο βαφτίζεται Elegance και κοστίζει από 15.380 ευρώ, φέρνοντας αρκετά επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού, που ανεβάζουν αισθητά τις δυνατότητες του αυτοκινήτου.  Σε αυτή την έκδοση το Corsa αποκτά sport δερμάτινο τιμόνι, 16άρες ζάντες αλουμινίου, Eco LED προβολείς, LED προβολείς ομίχλης, ηλεκτρικό χειρόφρενο, φώτα ημέρας LED, Infotainment Mirrorlink System 7 ιντσών, εσωτερικό ambient φωτισμό και ηλεκτρικά πίσω παράθυρα.

Τρίτη και πλουσιότερη έκδοση αποτελεί η GS-Line η οποία κοστίζει από 15.780 ευρώ και δίνει αφενός περισσότερα συστήματα στο μοντέλο, αφετέρου πιο σπορ και δυναμική εμφάνιση. Sport πεντάλ αλουμινίου, εσωτερική επένδυση οροφής, Dynamic Appearance Pack, αεροτομή Level 3 και 16άρες ζάντες αλουμινίου με 4 διπλές ακτίνες.

Στην περίπτωση του νέου Opel Corsa, ο κάθε αγοραστής μπορεί να προσθέσει πραγματικά οτιδήποτε εξοπλισμό θέλει πέρα των παραπάνω καθώς η λίστα με τον προαιρετικό εξοπλισμό πραγματικά ζαλίζει. Εάν όμως οφείλουμε όπως και στις προηγούμενες περιπτώσεις να επιλέξουμε μία από τις βασικές εκδόσεις, αυτή θα είναι σίγουρα η GS-Line, καθώς πλησιάζει περισσότερα στην απαιτούμενη πληρότητα.
 
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει