Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αναλύουμε τους 14 Φιναλίστ

Διαβάστηκε από 66981 αναγνώστες - 22/4/2021

14η θέση: Maxxis Premitra All Season AP3 (94 V)
 
Πλεονεκτήματα: καλά αποθέματα ασφάλειας σε υδρολίσθηση, ικανό για δυναμική οδήγηση με μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε στεγνές πλαγιές.
 
Αδυναμίες: μεγάλη φθορά στην πάροδο του χρόνου, υποστροφή μπροστινού άξονα (απώλεια πρόσφυσης των μπροστινών τροχών που δεν στρίβουν όπως πρέπει) και μεγαλύτερες αποστάσεις φρεναρίσματος σε βρεγμένους δρόμους.
 
Κριτική: Ικανοποιητικό
 
13η θέση: Kumho Solus 4S HA 32 (94 V) • Strengths


 
Πλεονεκτήματα: καλή ποιότητα οδήγησης σε κάθε καιρική συνθήκη, καλή πρόσφυση και μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος στο χιόνι, αποτελεσματικό για δυναμική οδήγηση σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα.
 
Αδυναμίες: μειωμένη ανθεκτικότητα στην φθορά, υψηλή αντίσταση κύλισης, ικανοποιητική σχέση τιμής-απόδοσης.
 
Κριτική: Ικανοποιητικό
 
12η θέση: Pirelli Cinturato All Season SF (94 V)


 
Πλεονεκτήματα: καλά αποθέματα ασφάλειας σε υδρολίσθηση, μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε στεγνό δρόμο, υψηλή αντοχή στην φθορά μέσα στο χρόνο, αντίσταση κύλισης που περιορίζει την κατανάλωση καυσίμου.
 
Αδυναμίες: μεγαλύτερες αποστάσεις φρεναρίσματος και υποστροφή σε χιόνι και πάγο.
 
Ετυμηγορία: Ικανοποιητικό
 
11η θέση: Nexen N blue 4Season (94 V)


 
Πλεονεκτήματα: ισορροπημένη απόδοση, μικρές αποστάσεις πέδησης σε στεγνό δρόμο, καλές αναλογίες σε περιπτώσεις υδρολίσθησης, περιορισμένος θόρυβος κύλισης, οικονομικό με ανθεκτικότητα.
 
Αδυναμίες: μέτρια απόδοση στις στροφές σε υγρές πλαγιές, αυξημένη αντίσταση κύλισης.
 
Ετυμηγορία: Καλό
 
10ηθέση: Bridgestone Weather Control A005 Evo (94 V)


 
Πλεονεκτήματα: ικανό για σπορ και δυναμική οδήγηση σε υγρές και στεγνές πλαγιές, μικρές αποστάσεις πέδησης σε υγρό και στεγνό δρόμο, ακριβής αντίδραση στις «εντολές» του τιμονιού, χαμηλή αντίσταση κύλισης.
 
Αδυναμίες: μέτρια πρόσφυση και απόδοση στις στροφές στο χιόνι, ικανοποιητική ανθεκτικότητα στην φθορά.
 
Ετυμηγορία: Καλό
 
9η θέση: BF Goodrich G-Grip All Season2 (94 V)


 
Πλεονεκτήματα: επαγγελματική συμπεριφορά στο χιόνι με εξαιρετική απόδοση στις στροφές και υψηλή πρόσφυση σε πάγο και χιόνι, μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε στεγνό οδόστρωμα, άνετη κύλιση, οικονομική για την κατανάλωση αντίσταση κύλισης.
 
Αδυναμίες: υποστροφή σε υγρές πλαγιές
 
Ετυμηγορία: Καλό
 
8η θέση: Kleber Quadraxer 2 (94 V)


 
Πλεονεκτήματα: προφίλ επαγγελματία στο χιόνι, με κορυφαία απόδοση ακόμη και σε μεγάλη ποσότητα χιονιού, μικρές αποστάσεις πέδησης σε στεγνό δρόμο, χαμηλός θόρυβος κύλισης, ανθεκτικότητα και οικονομικό προφίλ, προσιτό κόστος αγοράς.
 
Αδυναμίες: περιορισμένη αποτελεσματικότητα σε υδρολίσθηση.
 
Ετυμηγορία: Καλό
 
7η θέση: Hankook Kinergy 4S² (94 V)


 
Πλεονεκτήματα: Προφίλ μάρκας που τα χαρακτηριστικά της σε πείθουν όσον αφορά το υγρό οδόστρωμα, καλή ποιότητα πάνω στο χιόνι, μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε υγρό και στεγνό δρόμο, πολύ καλά αποθέματα σε υδρολίσθηση.
 
Αδυναμίες: μέτρια ανθεκτικότητα, ικανοποιητική οδηγική άνεση.
 
Ετυμηγορία: Καλό
 
6η θέση: Firestone Multiseason Gen02 (94 V)


 
Πλεονεκτήματα: καλή πρόσφυση και μικρές αποστάσεις πέδησης στο χιόνι, καλή απόδοση σε δυναμική οδήγηση σε υγρό οδόστρωμα, μικρές αποστάσεις φρεναρίσματος σε στεγνό δρόμο, υψηλή ανθεκτικότητα, πολύ καλή σχέση απόδοσης-τιμής.
 
Αδυναμίες: μόνο μέτρια αποθέματα ασφάλειας σε υδρολίσθηση.
 
Ετυμηγορία: Καλό
 
5η θέση: Falken EuroAll Season AS 210 (94 V)


 
Πλεονεκτήματα: ελαστικό με ισορροπημένα χαρακτηριστικά κατά την οδήγηση, σταθερή συμπεριφορά σε κάθε καιρική συνθήκη, καλά χαρακτηριστικά σε υδρολίσθηση, μεγάλη διάρκεια ζωής, χαμηλή τιμή.
 
Αδυναμίες: μέτρια αποτελεσματικότητα φρεναρίσματος σε χιονισμένες επιφάνειες.
 
Ετυμηγορία: υποδειγματικό
 
4η θέση: Michelin CrossClimate + (94 V)


 
Πλεονεκτήματα: premium all season ελαστικά με ισορροπημένη απόδοση σε κάθε καιρική συνθήκη, ποιοτικό προφίλ στην δυναμική οδήγηση, ακριβής συμπεριφορά βάσει «εντολών» του τιμονιού, υψηλή ανθεκτικότητα, μικρή αντίσταση κύλισης.
 
Αδυναμίες: μεγάλο κόστος αγοράς
 
Ετυμηγορία: υποδειγματικό
 
3η θέση: Continental AllSeason Contact (94 V)


 
Πλεονεκτήματα: πειστικό all around ταλέντο με τις καλύτερες προδιαγραφές για τον χειμώνα και πολύ καλή σχέση απόδοσης και κόστους. Πολύ καλές αναλογίες σε υδρολίσθηση, ακριβής συμπεριφορά, μεγάλη διάρκεια ζωής, αντίσταση κύλισης που εξοικονομεί καύσιμο.
 
Αδυναμίες: -
 
Ετυμηγορία: υποδειγματικό
 
2η θέση: Vredestein Quatrac (91 V)


 
Πλεονεκτήματα: νέο σετ all season ελαστικών με υποδειγματική συμπεριφορά απόδοσης. Σταθερά χαρακτηριστικά κατά την οδήγηση σε χιονισμένες πλαγιές, τα καλύτερα αποθέματα ασφάλειας σε υδρολίσθηση, ικανό για δυναμική οδήγηση σε υγρό και στεγνό οδόστρωμα με αντίστοιχες μικρές αποστάσεις πέδησης, πολύ μεγάλη ανθεκτικότητα στην φθορά.
 
Αδυναμίες: -
 
Ετυμηγορία: υποδειγματικό
 
1η θέση: Goodyear Vector 4Seasons Gen-3 (91 V)


 
Πλεονεκτήματα: Νέο all season προφίλ με πειστικά χαρακτηριστικά απόδοσης σε κάθε καιρική συνθήκη. Ικανό για δυναμική οδήγηση σε χιονισμένες, υγρές και στεγνές επιφάνειες, πολύ καλές αναλογίες για τον χειμώνα, υψηλή διάρκεια ζωής και ανθεκτικότητα.
 
Αδυναμίες -
 
Ετυμηγορία: υποδειγματικό, βραβείο EcoMaster 2020