Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συγκρίνουμε Audi A4 Avant 40 TDI με Mercedes C 220d Estate

Διαβάστηκε από 52061 αναγνώστες - 15/9/2020

Τα καλά station wagon λέγονται A4 Avant ή C-Class Estate. Διευκρινίζουμε στη σύγκριση, ποιο είναι καλύτερο.

Θέλουν να είναι οι τύποι υποδείγματα, πρωτοπόροι της τεχνολογίας και μοντέρνοι φορείς του image. Εκτός αυτού τα Audi A4 Avant και Mercedes C-Class Estate είναι σε πολλές ευρωπαϊκές αγορές εξαιρετικά επιθυμητά. Πρόκειται για παραδοσιακά αγαπητά οχήματα «υπηρεσιών», τύποι, που τους βλέπει κανείς με ευχαρίστηση στο υπαίθριο γκαράζ του σπιτιού του.
Το Audi A4 Avant με το δίλιτρο diesel κινητήρα, το αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων και τη ρυθμιζόμενη ανάρτηση ήταν από παλιά μία εγγύηση για νίκες σε συγκριτικές δοκιμές, ενώ τώρα δείχνει πως έχει όλα τα φόντα και ηλεκτρονική... υποστήριξη.



Στη Γερμανία για το νέο A4 Avant 40 TDI quattro S tronic με το νέο ψηφιακό cockpit απαιτούνται τουλάχιστον 46.500 ευρώ. Απέναντί του βρίσκεται η Mercedes C 220 d Estate 9G-Tronic με τον τετρακύλινδρο κινητήρα των 2,0 λίτρων και των 194 PS, η οποία είναι στη Γερμανία διαθέσιμη από 44.333 ευρώ. Δηλαδή, η Mercedes είναι πιο προσιτή; Ναι, επειδή σε αντίθεση με το Audi είναι απλώς «δικίνητη» (πίσω άξονας). Στην τετρακίνητη έκδοση 4Matic στοιχίζει περίπου 2.500 ευρώ περισσότερα.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις