Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
9 φωτογραφίες »

Συμπεριφορά

Διαβάστηκε από 259038 αναγνώστες - 8/12/2020

Ο ζωντανός δίλιτρος κινητήρας της BMW, αντιδρά πιο γρήγορα απ όλους, κάτι που οφείλεται και στο σχεδόν τέλειο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Ο εξίσου μεγάλος TDI του Audi πετυχαίνει ανάλογες επιδόσεις, αν και δείχνει πολύ πιο συνεσταλμένος, εξαιτίας, του πιο αργού κιβωτίου DSG. Ωστόσο, το Audi (όπως και το Range Rover) κρύβει καλύτερα την ηχητική φύση του dιesel.  
Εξαιτίας της έλλειψης 40 PS, το Evoque υπολείπεται φυσικά των ανταγωνιστών του σε επιδόσεις, αλλά είναι ένας άνετος συνοδός στα ταξίδια, παρά το διστακτικό σε λειτουργία αυτόματο κιβώτιο των εννέα σχέσεων. Από την άλλη όμως το Q3 καταναλώνει ένα λίτρο περισσότερο από την X1. Συνιστούμε δίαιτα, καθώς το Range είναι βαρύτερο κατά 284 κιλά από την BMW.
Γι αυτό το λόγο ο Βρετανός κινείται πιο αργά, η δε ανάρτηση με τους τροχούς των 20 ιντσών λειτουργεί μάλλον αδέξια και ζητά από το ESP βοήθεια ακόμα και κατά τη γρήγορη αλλαγή λωρίδων. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, ακόμα κι ένας μπροστινός τροχός μπλοκάρει. Η X1 αποδεικνύεται πολύ σφιχτή σε δρόμους κακής ποιότητας, συμπεριφερόμενη με πολύ μεγαλύτερο δυναμισμό σε σχέση με το ισορροπημένο Audi. Ωστόσο, το Q3 δεν επιτυγχάνει την πλούσια ευχρηστία της BMW.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει