Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συγκρίνουμε το νέο Peugeot 508 με το VW Arteon

Διαβάστηκε από 28264 αναγνώστες - 3/2/2020

Τα ογκώδη και επιβλητικά VW Arteon και Peugeot 508 αποδεικνύουν την ποιότητα τους και την οικογενειακή τους ιδιοσυγκρασία, υπενθυμίζοντας μας παράλληλα τους λόγους που τα κάνουν τόσο ξεχωριστά.

Δυο από τα πιο εντυπωσιακά μοντέλα που έχουν κυκλοφορήσει τα τελευταία χρόνια, που ξεφεύγουν με την δυναμική και executive σχεδίαση τους, μπαίνουν αντιμέτωπα σε μια σύγκριση χωρίς προηγούμενο. Αν και η Παγκόσμια αγορά, έχει αφήσει πίσω την κατηγορία των sedan και των coupe, με εμφανή προτίμηση στα κάθε είδους SUV, οι δυο βιομηχανίες έχουν κατασκευάσει δυο πολύ θελκτικά αυτοκίνητα, που μπορούν να κερδίσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Μπορεί η δυναμική και premium σχεδίαση των δυο «μονομάχων» να έρθει αντιμέτωπη με τις τάσεις της αγοράς, και να κερδίσει το μερίδιο που δικαιωματικά θα έπρεπε να τους ανήκει?
Λίγο-πολύ είμαστε ήδη εξοικειωμένοι με τα Γαλλικά. Η γλώσσα αυτή έχει την ικανότητα να μετατρέπει τα πράγματα, σε εύηχα ερεθίσματα για τα αυτιά, όπως οι μελωδικές λέξεις «sedan» και «coupe». Ακόμα και για τη σχέση που υπάρχει ανάμεσα σε αυτές τις δύο μορφές, υπάρχει ένα όνομα: Peugeot 508. Από τον προκάτοχο του, που δεν γνώρισε επιτυχία, τις μέρες που το εμπορικό σήμα της εταιρίας περνούσε δύσκολες στιγμές, το μοναδικό πράγμα που παρέμεινε ίδιο είναι το όνομα.



Το νέο 508 φέρνει εντυπωσιακές γραμμές, που ακροβατούν μεταξύ τολμηρού και κομψού και έρχεται κοντά στο VW Arteon, προκαλώντας ευθέως όσους δεν μένουν ικανοποιημένοι από αυτό. Η απάντηση στην ερώτηση, ποιο είναι ωραιότερο, είναι καθαρά υποκειμενική, όμως η δική μας γνώμη είναι ότι το 508, είναι το αυτοκίνητο εκείνο που ο ιδιοκτήτης του προτιμά να πλένει με τα χέρια του τις πρώτες εβδομάδες, ώστε να παρατηρεί το καλοσχεδιασμένο καπό και το τριπλό πίσω φωτιστικό σώμα.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις