Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Από τους αγώνες στον Escobar

Διαβάστηκε από 5226 αναγνώστες - 3/5/2021

Το προς πώληση αυτοκίνητο της ιστορίας μας έχει χρώμα, που παραπέμπει σε αυτό της άμμου και οδηγήθηκε στον πρώτο αγώνα του από το Βραζιλιάνο πιλότο της F1, Emerson Fittipaldi. Στη συνέχεια, μια ιδιωτική ομάδα αγώνων το ανέλαβε και το χρησιμοποίησε για μερικά χρόνια στη σειρά αγώνων IMSA. Σύμφωνα με την καταχώρηση, η RSR με το χρώμα της άμμου έλαβε μέρος το 1978 ακόμα και στον αγώνα των 24 ωρών της Daytona.

Τελικά, η εν λόγω Porsche κατέληξε στα χέρια του Pablo Escobar, ο οποίος άλλαξε το εμπρός μέρος με το «flat nose» της Porsche 935 και έδωσε στην RSR τη δυνατότητα να λάβει μέρος σε αγώνες στην Κολομβία. Στο πλαίσιο, δε, μιας πλήρους ανακαίνισης, η θρυλική 911 επέστρεψε ξανά στην αρχική κατάστασή της.



Τα διανυθέντα χιλιόμετρα είναι μόλις 360
Προφανώς, από την ανακαίνιση και μετέπειτα έχουν καλυφθεί μόλις 360 χιλιόμετρα. Όλα τα έγγραφα και τα αρχεία από το 1974 είναι διαθέσιμα, ακόμα κι από την εποχή στο πλάι του Escobar.
Αν επιθυμείτε να αγοράσετε αυτό το αγωνιστικό αυτοκίνητο με το λαμπρό παρελθόν, πρέπει να μεταφέρετε το ισοδύναμο σχεδόν 1,85 εκατομμυρίων ευρώ (δηλαδή 2,2 εκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ) στο λογαριασμό του Atlantis Motor Group. Σαφώς και είναι πολλά τα χρήματα, αλλά με αυτά θα αποκτήσετε επίσης μία από τις πιο σπάνιες 911.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει