Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Ποια είναι τα 10 συνηθισμένα λάθη των οδηγών;
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ποια είναι τα 10 συνηθισμένα λάθη των οδηγών;

Διαβάστηκε από 5797 αναγνώστες - 21/7/2022

Κανείς δεν είναι ο τέλειος οδηγός και σίγουρα όλοι έχουμε διαφορετικό στυλ πίσω από το τιμόνι. Όμως μερικές συνήθειες που μπορεί να γίνονται ακόμα και ασυναίσθητα, μπορούν να οδηγήσουν με βεβαιότητα στο συνεργείο. Γιατί λοιπόν να πληρώνετε τζάμπα;

Σας παρουσιάζουμε 10 συνήθειες που θα πρέπει να κόψετε μαχαίρι, εάν θέλετε να πηγαίνετε λιγότερο συχνά στο συνεργείο.

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

 
Κακή πίεση στα ελαστικά. Όσο απλό και αν ακούγεται, λιγότερος αέρας στα ελαστικά συνεπάγεται καταπόνηση του με αποτέλεσμα και να καίτε περισσότερο και να μην έχετε καλή πρόσφυση αλλά και να μειώνεται δραματικά η ζωή του ελαστικού. Μία φορά τον μήνα κάντε τον κόπο και ελέγξτε τα.

Πόδια πάνω σε σημείο που υπάρχει αερόσακος. Τρομερά επικίνδυνη συνήθεια καθώς σε περίπτωση ατυχήματος η πίεση του αερόσακου είναι τόσο μεγάλη που θα προκαλέσει σίγουρα ατύχημα στα γόνατα και όχι μόνο. Το ίδιο ισχύει και με αντικείμενα που αφήνονται σε παρόμοιο σημείο.



Παίρνετε το αυτοκίνητο για να κάνετε ακόμα και την μικρότερη διαδρομή; Μέγα σφάλμα, καθώς εάν το αυτοκίνητο δεν προλάβει να πιάσει σωστή θερμοκρασία και εσείς έχετε ήδη φτάσει στον προορισμό σας, τότε σταγόνες από νερό και καύσιμο μεταφέρονται στα λάδια με αποτέλεσμα να προκαλείται ζημιά στον κινητήρα. Πρόβλημα που γίνεται εντονότερο τους κρύους μήνες.

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε