Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
10 hot ηλεκτρικά που έρχονται

10 hot ηλεκτρικά που έρχονται

11/10/2022

Έχει μπει για τα καλά το νερό στο αυλάκι της ηλεκτροκίνησης, με τις εταιρίες να εξελίσσουν νέα αλλά και πιο διαχρονικά μοντέλα, σύμφωνα με τη νέα πραγματικότητα. Mercedes EQE SUV, Opel Astra, Renault 5, Honda Prologue και Hyundai Ioniq 5N είναι μόλις 5 από τα 10 πιο hot μοντέλα που θα δούμε στους δρόμους τα επόμενη έτη.

Ηλεκτρικά μοντέλα- φωτιά που έρχονται

Η ηλεκτροκίνηση ακόμα και μετά την αύξηση της τιμής του ρεύματος σε πανευρωπαϊκό επίπεδο εξακολουθεί να είναι σε άνοδο, δείχνοντας πως αργά ή γρήγορα θα είναι μονόδρομος στην αγορά. Η γκάμα των ηλεκτρονικών αυτοκινήτων αυξάνεται με σταθερούς ρυθμούς και συνέχεια εμφανίζονται νέα μοντέλα, από mini μέχρι πολυτελές SUV, με τα αυτοκίνητα επιδόσεων, όπως το Ford Mustang Mach-Ε GT, να επωφελούνται από την άμεση κι υψηλή ροπή που προσφέρει το ρεύμα. Μάλιστα αρκετές εταιρίες έχουν ήδη προχωρήσει σε ίδρυση «υπο-μαρκών» ώστε να εξελίξουν και να επενδύσουν σε ακόμα περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα, με χαρακτηριστικό παράδειγμα τη Volvo με τη Polestar. Επιπλέον με την τεχνολογία των μπαταριών να εξελίσσεται συνεχώς, προσφέροντας όλο και μεγαλύτερες αυτονομίες κι με τις υποδομές φόρτισης να επεκτείνονται με γεωμετρική πρόοδο, η ηλεκτροκίνηση φαντάζει αυτή τη στιγμή ως η καλύτερη εναλλακτική λύση για τους κινητήρες εσωτερικής καύσης.

Αν κι οι περισσότερες εταιρίες έχουν ήδη παρουσιάσει αρκετά ενδιαφέροντα μοντέλα, στο καλεντάρι τους έχουν νέα λανσαρίσματα ικανά να ενθουσιάσουν ακόμα και τους πολέμιους της ηλεκτροκίνησης. Πάμε να τα δούμε:


 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε