Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
10 φωτογραφίες »

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Οδηγούμε το νέο Audi e-tron S Quattro

Διαβάστηκε από 43861 αναγνώστες - 11/9/2020

Ξεχάστε τα Quattro που ξέρατε μέχρι και σήμερα. Στο Audi e-tron S βρίσκεται ένα νέο σύστημα κίνησης quattro, και εμείς οδηγούμε πρώτοι τους τρεις ηλεκτροκινητήρες που κινούν τέσσερις τροχούς. Πως λειτουργεί το νέο σύστημα κίνησης quattro?

Πολλοί από εμάς γνωρίζουμε (και θαυμάζουμε) την τεχνολογία κίνησης quattro της Audi. Τοποθετήθηκε σε πολλά «Θρυλικά» αυτοκίνητα της Audi, με το κοινό να λατρεύει την συμπεριφορά αυτών των αυτοκινήτων. Σήμερα η Γερμανική βιομηχανία επιστρέφει, και δημιουργεί τη νέα τετρακίνηση, και επανασχεδιάζει την απόλαυση. 



Δύο κινητήρες αποδίδουν από κοινού περισσότερη ισχύ από ένα, πόσω μάλλον όταν αντί για δύο κινητήρες, ένα αυτοκίνητο εφοδιάζεται με τρεις! Έτσι έχουν τα πράγματα στο νέο Audi e-tron S, το οποίο διαθέτει τρεις ηλεκτροκινητήρες (αντί των δύο, που έχει το ήδη γνωστό e-tron) και καθίσταται στην ουσία τετρακίνητο.



Βέβαια, η Audi ετοιμάζει δύο νέα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, ένα e-SUV e-tron S και το e-tron S Sportback με μέγιστη συνδυαστική ισχύ 370 kW (ή περίπου 503 PS) και boost για σχεδόν 8 δευτερόλεπτα, που σημαίνει μερικά άλογα επιπλέον αυτών του... απλού e-tron.
Ας δούμε όμως πως λειτουργει το νέο σύστημα τετρακίνησης της Audi, και ποια η συμπεριφορά του στον δρόμο.
 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις