Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Αποκαλύπτουμε το νέο Audi RS Q5

Διαβάστηκε από 19337 αναγνώστες - 13/7/2020

Μπορεί η Γερμανική βιομηχανία να κρατάει καλά κλειστά τα μυστικά της για τα επερχόμενα μοντέλα, όμως οι πληροφορίες για ο νέο Audi RS Q5, έχουν φουντώσει για τα καλά. Διαβάστε όλες τις πληροφορίες που έχουν διαρρεύσει έως τώρα.

Δεν είναι η πρώτη φορά που θα βγει στην επιφάνεια το θέμα ενός Q5 με υψηλές επιδόσεις. Τα τελευταία χρόνια του ακούμε συχνά, αλλά μέχρι και σήμερα η Audi δεν προχώρησε στην κατασκευή του.

Όλα αυτά μέχρι και την φετινή χρονια, αφού οι πληροφορίες αναφέρουν πως μέχρι το τέλος της χρονιάς, το νέο Audi RS Q5 θα είναι γεγονός. Κορυφαίο στέλεχος της Γερμανικής βιομηχανίας, ανέφερε πως η σχεδίαση του, είναι μια εξαιρετική ιδέα που εδώ και χρόνια αναπτύσουν, αλλά δεν θέλησε να προχωρήσει σε αποκαλύψεις.

Οι πληροφορίες της AUTO BILD αναφέρουν πως το νέο Audi RS Q5 θα είναι έτοιμο για επίσημη παρουσίαση στο τέλος της φετινής χρονιάς, όταν θα πραγματοποιηθούν και το επίσημο λανσάρισμα της Sportback έκδοσης του Q5.
Το χαρακτηριστικό που δεν μπορεί να αμφισβητηθεί από κανέναν, είναι πως κάτω από το καπό θα βρεθεί ο twin-turbo V6 κινητήρα των 2,9 λίτρων που βρίσκεται κάτω από τα RS4 και RS5 και αποδίδει 450 άλογα και 600 Nm ροπής.

Εξωτερικά το νέο Audi RS Q5 θα δεχτεί μικρές δυναμικές πινελιές στην σχεδιάση του, που θα το διαφοροποιούν από τα αδέρφια του, άρα δεν περιμένουμε κραυγαλέες αλλαγές.  

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις