Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Συνέντευξη Michael Lohscheller: Τώρα η OPEL είναι πιο Γερμανική από ποτέ..

Διαβάστηκε από 8451 αναγνώστες - 2/5/2019

Ο διευθύνων σύμβουλος της Opel μας αποκαλύπτει την στρατηγική και τα επόμενα βήματα της Γερμανικής εταιρείας, σε μια συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Ο Michael Lohscheller είναι στην Opel από το 2012, και τον τελευταίο χρόνο εκτελεί χρεή Διευθύνωντα Συμβούλου της εταιρίας. Ας δούμε τι απάντησε για τα σχέδια της εταιρίας..

 
Ερώτηση: Κ. Lohscheller, η Opel είναι ακόμη με το PSA γκρουπ και είναι κέρδοφόρα για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια. Οι νεκροί ζουν περισσότερο?

Απάντηση: Η Opel έχει μπει πίσω στο δρόμο της επιτυχίας! Ένα λειτουργικό κέρδος 502 εκατομμυρίων ευρώ και μια ταμειακή ροή ύψους σχεδόν 1,2 δισεκατομμυρίων ευρώ το πρώτο εξάμηνο του έτους ,αποτελούν μια καλή απόδειξη. Με το σχέδιο επιστροφής μας,η Opel γίνεται κερδοφόρα, παγκόσμια και ηλεκτρική. Το ανακοινώσαμε πριν από ένα χρόνο και το εφαρμόζουμε τώρα. Συγκεντρωμένα, βήμα- βήμα, είναι το πρώτο σχέδιο για την Opel τα τελευταία 20 χρόνια που λειτουργεί πραγματικά. Η επιτυχία μας βασίζεται στα εξαιρετικά μας αυτοκίνητα, όπως η ναυαρχίδα τηε εταιρίας, το Insignia ή το SUV Grandland X, το Mokka X και το Crossland X. Λαμβάνουν εξαιρετικής αποδοχής από τους πελάτες μας και αυτοί ξοδεύουν ξανά περισσότερα χρήματα στην Opel. Αυτό αποτελεί σαφή ένδειξη της αυξανόμενης ισχύος της μάρκας μας.



Ερώτηση: Εδώ βλέπουμε το νέο πρόσωπο της μάρκας, ένα νέο SUV. Πόσα αποκαλύπτει αυτό το αυτοκίνητο για το μέλλον της Opel?

Απάντηση: Το Πειραματικό GT X δίνει μια προοπτική για το μέλλον της μάρκας και των επερχόμενων μοντέλων Opel, όπως θα φανεί στα μέσα της επόμενης δεκαετίας. Όπως δείχνει το Experimental GT X, τα μελλοντικά μοντέλα της Opel θα έχουν ένα νέο, διακριτικό, τολμηρό και καθαρό πρόσωπο. Η μελέτη απεικονίζει με συνέπεια τις αξίες της μάρκας μας: Γερμανικά, προσιτά και συναρπαστικά! Αυτές οι αξίες θα διαμορφώσουν ακόμη περισσότερο τα μοντέλα μας στο μέλλον.

Ερώτηση: Ίσως είστε ευτυχείς που απαλλαγήκατε από τις παγκόσμιες, βαριές πλατφόρμες της GM. Θα δούμε νέο Zafira, Mokka και Insignia?

Απάντηση: Είμαστε πολύ ευτυχείς να έχουμε πρόσβαση στις ευέλικτες και αποδοτικές πλατφόρμες του PSA γκρουπ, επειδή μας επιτρέπουν να κάνουμε πολύ γρήγορη πρόοδο στην ηλεκτροκίνηση. Με την πρόσβαση στην τεχνολογία του ομίλου, οι μηχανικοί μας στο Rüsselsheim θα αναπτύξουν γνήσια Opel. Το νέο Corsa, θα αποτελέσει ένα ακόμη παράδειγμα για το πόσο καλά μπορούμε να το κάνουμε, παράλληλα με το Crossland X, το Grandland X και το Combo. Φυσικά, δεν μπορώ να σας πω τι σκοπεύουμε να κάνουμε τα επόμενα χρόνια. Πρέπει να περιμένετε λίγο.. Είναι όμως σαφές ότι θα συνεχίσουμε την επιθετική πολιτική μας, με νέα ελκυστικά μοντέλα. Και η Γερμανική μηχανική από το Rüsselsheim θα διαμορφώσει αποφασιστικά τη μελλοντική τεχνολογία του Ομίλου. Το Παρίσι μας έχει δώσει μεγάλη ψήφο εμπιστοσύνης.



Ερώτηση: Ένας πιστός οδηγός Opel δεν μπορεί να κάνει τίποτα με ένα (παιχνιδιάρικο) Peugeot. Η Opel παραμένει πιστή?

Απάντηση: Η Opel παραμένει Opel, παραμένει Γερμανική και είναι ακόμα πιο Γερμανική από ποτέ. Μπορώ να το υποσχεθώ. Προσφέρουμε γερμανική ακρίβεια, ποιότητα και αξιοπιστία. Προσφέρουμε υψηλή τεχνολογία για όλους. Ένας συναισθηματικός σχεδιασμός, το υλικό, το λογισμικό, η επιλογή μονάδων, οι ανεξάρτητες βαθμονομήσεις, όλα αυτά μας βοηθούν στο μέλλον, κάθε Opel να μοιάζει, να αισθάνεται και να κινείται, όπως θα περίμενε κανείς από ένα Opel.



Συμπέρασμα: Η Opel βασίζεται στις κλασικές αξίες της μάρκας, γεγονός που καθιστά σαφές το GT X Experimental. Παρά τις καινοτομίες, είναι ένα τυπικό Opel . Ανυπομονούμε για την εμφάνιση του Vizor, για καινοτόμες και σαφείς έννοιες, που θα βρουν σίγουρα το δρόμο προς την παραγωγή.

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις