Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
6 φωτογραφίες »

CUPRA: Το δικό μας el-Born

13/5/2020

Η CUPRA σχεδιάζει μια performance έκδοση του el-Born, που θα διαφέρει κατά πολύ στα χαρακτηριστικά από το αδελφάκι της SEAT. Ποιες όμως θα είναι οι διαφορές των μοντέλων και ποια τα χαρακτηριστικά του δυναμικού el-Born?

Η CUPRA είναι μια εταιρεία που εστιάζει καθολικά στην απόδοση και την δυναμική οδήγηση των αυτοκινήτων της. Η Ισπανική βιομηχανία, έχει καταθέσει εδώ και καιρό όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά για τα ονόματα «CUPRA Born» και «CUPRA el-Born». 


 
Το δυναμικό CUPRA el-Born είναι στο στάδιο σχεδιασμού, αλλά ήδη κυκλοφορούν αρκετές πληροφορίες του μοντέλου. Το ηλεκτρικό μοντέλο της CUPRA, θα είναι βασισμένο στην γνωστή πλατφόρμα ΜΕΒ του Group VAG, που χρησιμοποιούν και άλλα ηλεκτρικά αυτοκίνητα του Ομίλου όπως το ID.3. Σε αντίθεση με το αδελφάκι του (της SEAT) το δυναμικό CUPRA el-Born, θα διαθέτει έναν πιο ισχυρό ηλεκτρικό κινητήρα, που θα συνοδεύεται από μια μπαταρία μεγαλύτερης χωρητικότητας.  


 
Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν ανακοινωθεί επίσημα τα χαρακτηριστικά του μοντέλου, οι πληροφορίες αναφέρουν πως το CUPRA el-Born θα είναι εφοδιασμένο με μια τροποποιημένη έκδοση του ηλεκτρικού κινητήρα που βρίσκεται στο ID. Crozz concept, με ισχύ περίπου στους 306 ίππους. Να σημειώσουμε πως το VW ID. Crozz concept χρησιμοποιεί μια μπαταρία 77kWh.


 
Σε ερωτήσεις που έγιναν στους υπεύθυνους της βιομηχανίας, αρνήθηκαν να σχολιάσουν τις πληροφορίες που κυκλοφορούν έως τώρα, αλλά τα χαμόγελα τους προδίδουν τον ενθουσιασμό τους για το επερχόμενο ηλεκτρικό μοντέλο της CUPRA

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις