Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

ΔΟΚΙΜΗ: Citroen C5 Aircross 181PS

Διαβάστηκε από 10561 αναγνώστες - 3/6/2019

Το Citroën C5 Aircross σκοράρει χάρη στο δροσερό σχεδιασμό και τις επιδόσεις της βενζινοκίνητης έκδοσης των 181 ίππων. Μπορεί να έχει το τυπικό μήκος, 4,50 μέτρα, των μεσαίων SUV, όμως έχει το δικό του ξεχωριστό χαρακτήρα.

Ξεκινάμε αυτή τη δοκιμή κοιτάζοντας το νέο Citroën C5 Aircross, και όχι επειδή θέλουμε να το επιπλήξουμε. Απεναντίας, το αυτοκίνητο αποδεικνύεται πολύ καλό για αυτό που είναι και ξεχωρίζει χάρη στον συναρπαστικό σχεδιασμό του. Όλα έχουν να κάνουν με την ανάρτηση.
Πιέζοντας λοιπόν με τα δύο δάχτυλα τον προφυλακτήρα στο πίσω μέρος, το αυτοκίνητο δείχνει να χαμηλώνει και είμαστε περίεργοι, με ποιο τρόπο θα αντιμετωπίζει η ανάρτηση Advanced Comfort τις μεγάλες λακκούβες! 



Ας συστηθούμε όμως πρώτα. Το Citroën C5 Aircross βασίζεται στην πλατφόρμα EMP2 της PSA, όπως και το Peugeot 3008. Με μήκος 4,50 μέτρα, είναι ένας τυπικός εκπρόσωπος της κατηγορίας των μεσαίων SUV. Ταυτόχρονα είναι και τόσο διαφορετικό. Ρίξτε μια ματιά.. Τα στενά φώτα LED βρίσκονται ψηλά, το σήμα της Citroën χώνεται κατευθείαν στο καπό, και τα Airbumps, στα πλαϊνά του αμαξώματος, παρέχουν ισχυρή αντίθεση. Υπάρχουν συνολικά 30 συνδυασμοί μεταξύ επτά χρωμάτων για το αμάξωμα και τριών χρωματικών πακέτων. Λευκό αυτοκίνητο, μαύρη οροφή, airbumps με κόκκινο χρώμα? Όλα είναι πιθανά. Ας συνεχίσουμε.. Ένα νέο ελεύθερο πνεύμα βρίσκεται στην πόλη και πρέπει να το εξερευνήσουμε.. 

 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις