Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό Abarth  500!
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό Abarth 500!

Έτσι θα είναι το ηλεκτρικό Abarth 500!

21/11/2022

To πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό Fiat Abarth 500 είναι γεγονός κι έρχεται με 200 ίππους, δυναμική εμφάνιση με τεράστιες ζάντες και τιμή που θα ξεπερνάει τα 40.000 ευρώ!

Το ηλεκτρικό Abarth 500 θα παρουσιαστεί επίσημα στις 22 Νοεμβρίου

Στις αρχές του 2022, η Stellantis, o όμιλος που βρίσκεται κι η Fiat, ανακοίνωσε ότι θα προσφέρει μόνο ηλεκτροκίνητα οχήματα στην Ευρώπη μέχρι το τέλος της δεκαετίας. Βέβαια εκτός από τη Fiat, αυτό ισχύει και για το αγωνιστικό παρακλάδι της, την Abarth, με το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο της να είναι η σπορ εκδοχή του 500.
 

Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το »

Εμφάνιση που «τσιμπάει» για το ηλεκτρικό Abarth 500

Εξωτερικά δεν θα διαφέρει ιδιαίτερα από τις φωτογραφίες που έχουν ήδη διαρρεύσει στο διαδίκτυο, όπου δείχνουν το πρωτότυπο μοντέλο. Οι κύριες αλλαγές σε σχέση με το απλό Fiat 500 βρίσκονται στο εμπρός μέρος, όπου συναντάμε ένα μυώδη διάτρητο προφυλακτήρα και μια μάσκα που κοσμείται από το όνομα «Abarth». Στο πλάι συναντάμε επίσης ένα μεγάλο λογότυπο στο κάτω μέρος των πορτών, ενώ οι ζάντες είναι νέας σχεδίασης, με τα σήματα του σκορπιού να κλέβουν την παράσταση. Στο πίσω μέρος ξεχωρίζει η τεράστια αεροτομή που τονίζει το σπορτίφ χαρακτήρα του μοντέλου.

Φήμες μιλάνε για 200 ίππους

Αν και δεν υπάρχει ακόμη επίσημη ενημέρωση για τον ηλεκτροκινητήρα του νέου Abarth 500, φήμες αναφέρουν ότι θα υπάρξει αύξηση στην ισχύ. Μέχρι στιγμής, το μικρό αυτοκίνητο πόλης εφοδιάζεται με έναν ηλεκτροκινητήρα στον μπροστινό άξονα, με δυνατότητα επιλογής μεταξύ 95 και 118 ίππων.



Το αμιγώς ηλεκτρικό Abarth 500 θα έχει σίγουρα περισσότερη δύναμη, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι οι άνθρωποι της εταιρίας έχουν καταφέρει να ξεπεράσουν το βενζινοκινητήρα των 180 ίππων κι ετοιμάζουν να βγάλουν το σπορ μοντέλο με 200 ίππους.
 

...>>>Συνεχίστε το άρθρο

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις
Σχολιάστε