Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
8 φωτογραφίες »

Οδηγούμε νέο Audi A3 Sedan

Διαβάστηκε από 139572 αναγνώστες - 28/8/2020

Εμείς οι Ευρωπαίοι προτιμούμε περισσότερο τις hatchback εκδόσεις, ενώ πολλές αγορές από τον υπόλοιπο κόσμο επιμένουν στα sedan αυτοκίνητα. Γι αυτούς τους καταναλωτές υπάρχει πλέον κάτι καινούργιο και φίνο: το νέο Audi A3 sedan.

Πόσο έχουν αλλάξει τα πράγματα! Το νέο Audi A3 Sedan έχει μήκος 4,50 μέτρα, όσο ήταν δηλαδή το Audi A4 πριν 20 χρόνια! και πόσο έχει αλλάξει η σχεδίαση! Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή.

Πρώτο test: η πρόσβαση στην πίσω σειρά θέσεων. Μπορούμε να υποστηρίξουμε ότι είναι σχετικά δύσκολη, καθώς όπως μπορείτε να δείτε και μόνοι σας, η γραμμή της οροφής χαμηλώνει απότομα από τη μεσαία κολώνα και προς τα πίσω. Όταν όμως καθίσετε μέσα, θα έχετε στη διάθεσή σας μια χαρά χώρους για τα πόδια και το κεφάλι σας.



Το κοινό που επιλέγει το Α3 Sedan είναι περίπου 40 ετών, κυρίως ζευγάρια χωρίς παιδιά, που λατρεύουν τον πλούσιο εξοπλισμό: τους μεγάλους τροχούς (16 ιντσών είναι standard, ενώ είναι διαθέσιμοι έως και 19 ιντσών),το πακέτο S-Line με τα όλα τα πιθανά σπορτίφ... καλούδια, το σύστημα πλοήγησης με την οθόνη αφής, το δερμάτινο σαλόνι και όλα τα συστήματα υποβοήθησης, που κάνουν το A3 ασφαλέστερο και πιο άνετο.



Στη συνέχεια, εφόσον επιλεγούν ο βενζινοκινητήρας των 1,5 λίτρων με τα 150 PS και το αυτόματο κιβώτιο DSG, επτά σχέσεων (αυτό το μοντέλο ονομάζεται στην Audi "35 TFSI S Tronic"), o λογαριασμόw ξεπερνά τα 40.000 ευρώ (στη Γερμανία).


 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις