Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos

Πιο κομψό, με μεγαλύτερους χώρους και 225 ίππους

Διαβάστηκε από 38329 αναγνώστες - 8/1/2021

Βασισμένο στην πλατφόρμα του σύγχρονου Ford Focus, το νέο Kuga, είναι μακρύτερο κατά 9 cm και πλέον, με μεταξόνιο 2,71 m (συν 2 cm) και μήκος 4,61 m, με αποτέλεσμα να διαθέτει αισθητά περισσότερο χώρο για τα παιδιά και τα παιχνίδια τους, αφού τα πίσω καθίσματα μπορούν πλέον να μετακινηθούν. Ταυτόχρονα, το νέο Ford Kuga είναι αρκετα πιο όμορφο και με εντυπωσιακές γραμμές, δείχνει πιο κομψό, και πιο premium με τη χαμηλότερη οροφή, ενώ τα επιπλέον 4 cm του πλάτους του προσφέρουν δυναμισμό.
Σπορ δεν είναι μόνο το σχήμα, αφού το ίδιο ισχύει και με την οδική συμπεριφορά. Χάρη στη νέα πλατφόρμα, το νέο Ford Kuga είναι πιο ελαφρύ και πιο άκαμπτο από παλιότερα, η ανάρτησή του εξαιρετική και το σύστημα διεύθυνσης ακριβές. Το συναίσθημα της επικοινωνίας με τον δρόμο, που σου προσφέρει το νέο Kuga, δεν στο προσφέρει κανένας άλλος κατασκευαστής σε αυτήν την κατηγορία. 



Με 225 ίππους και 56 χλμ. ηλεκτρική αυτονομία
Η πιο συναρπαστική έκδοση είναι η plug-in, και η Ford νιώθει πολύ περήφανη γι αυτό. Το νέο Ford Kuga μπορεί για πρώτη φορά να χρησιμοποιήσει (έστω και εν μέρει) ηλεκτρικό ρεύμα σε μεγάλη κλίμακα. Γι αυτόν το σκοπό, η Ford συνδύασε ένα βενζινοκινητήρα 2,5 λίτρων και έναν ηλεκτροκινητήρα, που έχουν συνδυαστική ισχύ 225 PS. Η μπαταρία έχει χωρητικότητα 14,4 kWh και, στην καλύτερη περίπτωση, αρκεί για 56 χιλιόμετρα. Στη πράξη, μπορεί κανείς να περάσει μια φορά μέσα από την Κολωνία και στη συνέχεια να διανύσει μισό γύρο του περιφερειακού αυτοκινητοδρόμου της πόλης, χωρίς να εμπλακεί ο βενζινοκινητήρας.
Με ευαίσθητο πόδι στο γκάζι, το νέο Ford Kuga όχι μόνο εκκινεί από στάση ηλεκτρικά, αλλά ταξιδεύει και αρκετά γρήγορα ακόμα και χωρίς βενζινοκινητήρα μέχρι και τα 135 km/h. Η Ford μπορεί να είναι υπερήφανη για το νέο δημιούργημά της...

Συμπέρασμα
Το νέο Ford Kuga είναι το νέο trend της Ford. Δικαιολογημένα καμαρώνει για το δημιούργημα της και βάζει επιτέλους έναν πολύ σοβαρό ανταγωνιστή στην κατηγορία που το Tiguan είχε μονοπώλιο. Ωστόσο, το νέο Kuga όχι μόνο βρέθηκε εξίσου ψηλά με το VW, αλλά το προσπερνά κιόλας.

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει