Test Συνεργείων
Τι δεν σας έχουν πει
Short Videos
5 φωτογραφίες »

Οδηγούμε το νέο Ford Kuga Plug in Hybrid

Διαβάστηκε από 38306 αναγνώστες - 8/1/2021

Ξεχάστε τα Fiesta και Focus... Σε παγκόσμιο επίπεδο κανένα Ford δεν είναι τόσο σημαντικό όσο το Kuga. Η τρίτη γενιά του είναι πραγματικά καλή! Εμείς το οδηγούμε πρώτοι και σου μεταφέρουμε όλα τα χαρακτηριστικά του.

Το Ford Focus, σαφώς και είναι η υπερηφάνια τους. Την ίδια στιγμή κανένα άλλο Ford δεν έχει τόσο καλές πωλήσεις στην ήπειρό μας όσο το Fiesta. Ωστόσο, όταν οι άνθρωποι της Ford (Ευρώπης) επεκτείνουν το οπτικό πεδίο τους, τότε οι προτεραιότητες μετατοπίζονται. Γιατί, χάρη στην παγκόσμια... μανία για τα εκτός δρόμου οχήματα, το Ford Kuga και το αμερικανικό... διδυμάκι του, το Escape, έγιναν τα πιο σημαντικά μοντέλα της φίρμας σε όλη την υφήλιο.



Η μόδα των SUV είναι ακόμα σε έξαρση και γι αυτόν το λόγο, οι υπεύθυνοι του τμήματος σχεδίασης της Ford, χρησιμοποίησαν όλες τις νέες τεχνολογίες της βιομηχανίας, βασισμένοι και στις δυνατότητες της τρίτης γενιάς του best seller της Ford.



Έτσι κατασκεύασαν το (συνηθισμένο στις επιτυχίες) Ford Kuga, που με αρχική τιμή στη Γερμανία τα 26.550 ευρώ θα τεθεί αντιμέτωπο με το VW Tiguan, το οποίο, με τη σειρά του, δείχνει πλέον σχετικά παλιό.
Ας δούμε όμως ποια είναι τα χαρακτηριστικά του ολοκαίνουργιου Ford Kuga και πως θέλει να κερδίσει την Ευρωπαική αγορά. 

Διαβάστε παρακάτω την σελίδα του άρθρου που σας ενδιαφέρει

Ακολουθήστε το Αutoagora στο Google News. Bρείτε όλες τις ειδήσεις